Ilse tuli makuuhuoneeseen


Ilse Crawfordin Ikealle suunnittelema Sinnerlig bambuvalaisin on löytänyt tien makuuhuoneeseen. Sain hyvän tekosyyn hankkia edes pienen palan Ilseä, kun tilassa aiemmin ollut valaisin siirtyi tyttären huoneeseen. Käsintehty bambuvalaisin levittää ympärilleen kauniin tunnelmallista valoa. Luonnonmateriaalista tehty valaisin tuo valon lisäksi tilaan myös ripauksen lämpöä ja kodikasta tunnelmaa. Sinnerlig sarjaa kokonaisuudessaan pääset ihailemaan täältä.

Terveisin,  Mervi

ps. minusta on tullut huomaamatta melkoinen viherpeukalo. Tuo juuttikassissa oleva huonekuusi on säilynyt hengissä joulusta asti. Se on pitkä aika kasville tässä huushollissa.

Kommentit

 1. Ihania tuotteita :) Itelle kattonut tuota mattoa ja valaisinta paviljongin alle...pitääpä käydä kattomassa livenä, että miltä näyttävät. Haluttais vähän lämpöä terassillekkin ko on harmaa,valko musta linja nyt ja nuo tois sopivasti kivaa lämpöä sinne. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 2. Hieno on valaisin ja tuo tosiaan kodikasta tunnelmaa! :) Meille muutti saman sarjan pöytävalaisin, joka myös tosi mieluinen.

  VastaaPoista
 3. ...ja huonekuusi ei olekkaan mikään helppo kasvi..:) Ihana tuo valaisin!

  VastaaPoista
 4. Ihailin juuri tota samaista valaisinta Ikean järjestämässä tilaisuudessa. Se on kyllä tosi kiva. Mullakin on huonekuusi, joka on ollut elossa jo kaksi vuotta. Pitkän iän salaisuus piilee siinä, etten muista kastella sitä koskaan ja se on edelleen alkuperäisessä muoviruukussa.

  VastaaPoista
 5. Hieno! Tuo kyllä kodikasta tunnelmaa. Upeita on nuo kaikki Ilsen tuotteet, mistähän itse saisin (teko)syyn? :)

  VastaaPoista
 6. Valaisin on todella kaunis. Olen miettinyt pääni puhki, että mihin mä sellaisen saisin ujutettua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit