#parikuva

Piti saada uusi kuva yhtä salajuttua varten tästä pariskunnasta. Helpommin sanottu kuin tehty. Hoidettiin lavastus kimpassa. Hain tallista itselleni Peltorit ja Makitan. Niiden on tarkoitus kuvastaa asennushommia. Vaikka ei Peltoreita asennusten takia tarvitse, ennemminkin suojaamaan mielenterveyttä älämölöltä, jatkuvalta pölinältä ja kaikenlaisilta kysymyksiltä. Makita on ollut kovassa käytössä, kuten siinä kiinni oleva kahdeksan millimetrin terä. On ruuvia kiristetty ja avattu, ja kipsilevyä sekä harkkoa rei´itetty enemmän kuin yhdelle pienelle akkuporakoneelle soisi.


Mervi halusi kuvaan itselleen tärkeän esineen eli sisustelutyynyn. Voin sanoa, että oli varaa mistä valita, mutta senhän te jo tiedättekin.  Kuvan otti neljättä luokkaa aloitteleva tyttäremme. Hermo meinasi hänelläkin mennä, niin kuin minulla, mutta ihan hyvä kuva tuli. Vaikka oikein itketti kun mietin, että taas pitäisi jotain tauluja asennella. 

Lämpimiä kesäpäiviä, 

Petri

Kommentit

 1. Oispa enemmän ku hauska nähdä joskus videokuvaa jostakin teidän projektista, siitä toteutusvaiheesta nimenomaan. ��

  VastaaPoista
 2. Mitäpä sillä Makitalla tekisi jos ei olisi pientä hommaa aina käynnissä :) Veikkaan, että loppujen lopuksi ihan mielellään ilahdutat vaimoa "handymäninä", sehän on ihan jokaisen ( tai no melkein jokaisen ) suomalaisen miehen arkirakkkausteko <3 Ja ihan yhtä hyvin sopii Peltorit sulle kuin tyyny Merville, heh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En myönnä julkisesti, että suhtautuisin millään muotoa positiivisesti näihin hankkeisiin :)

   Poista
 3. Oi kun on hyvä kuva!! Mahtavat rekvisiitat, niin todelliset :) Onko tuo Makita sellainen, mitä suosittelisit muillekin? Mä tarviin hyvän akkuporakoneen, ja Bosch on mielessä ollut tähän saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on varmsti yhtä hyviä. Makitalla oli hankintahetkellä hyvä pakettitarjous. Pieniin sisähomiin tuollainen kevyt, pienellä akulla varustettu kevyt malli, mutta jos ruuvataan ihan kunnolla, esimerkiksi terassia tmv, sitten tehokkaampi ja kookkaampi iso-akkuinen.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää antaa erikoiskiitos tyttärelle :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit