Avajaisissa
Lainaus miehen fb-seinältä:

"Mut revittiin suoraan autotallista uuden sisustelukaupan avajaisiin. Tunnen itseni hieman alipukeutuneeksi. Ja olisi voinut jotain Rexonaakin laittaa. En oikein pääse mukaan tuoksukynttilöiden palamisominaisuuksia käsittelevään keskusteluun enkä muutenkaan samalle ihqu-levelille kuin muut vieraat. Onneksi seuraavaksi mennään rautakauppaan katsomaan lehtipuhaltimia. Sinne rouva on ylipukeutunut."

Oltiin siis miehen kanssa aamupäivällä kauniin monday To sunday lifestyle -putiikin avajaisissa Espoon Kivenlahdessa (Kivenlahdentie 7). Kannattaa piipahtaa liikkeessä ihan ajan kanssa ja jättää mies kotiin tai opastaa viereiselle huoltoasemalle auton pesuun. Onnea Päivi uudesta kaupasta!

Iloisin lauantai terveisin,

Mervi ja Petri

Kommentit

 1. Taidettiin osua paikalle samanaikaisesti Päivin sisustelukauppaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, olisi ollut mukava sanoa käsipäivää! :)

   Poista
 2. Rexonaa...hih :) Ei huolta, kukaan nainen ei varmaan huomannut sen puutetta! Naiset sisustuskaupassa...huomio niin toisaalla, että hyvä kun Mervikään ei unohtanut sinua sinne :D

  VastaaPoista
 3. Heippa!
  Minkä kokoisia nuo alimman kuvan kulhot ovat? Etsin sellaista isompaa tarjoilukulhoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, en valitettavasti osaa sanoa kulhon kokoa. Päivi auttaa sinua varmasti kokojen kanssa mielellään. Pääset oheisen osoitteen kautta hänen blogiinsa. Sivun oikeasta laidasta löydät Päivin yhteystiedot: http://mondaytosundayhome.blogspot.fi/2015/07/welcome.html

   Poista
 4. Tuo sun miehesi on kyllä niin hyvä suustaan! :) Ja voi kauppa oli takuulla ihana, joskus pakko päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassun hauska on hän :) Kauppa on ehdottomasti vierailun arvoinen. Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 5. Näin Päivin blogissa kutsun avajaisiin ja piti niin tulla, mutta poika tuli lomille intistä, niin en raaskinut lähteä minnekkään. Aivan ihanan näköistä, pakko päästä käymään !

  Suloista sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiat pitää laittaa välillä tärkeysjärjestykseen. Päivin kaupassa ehtii piipahtamaan milloin vain, mutta poikaa ei saa lomille ihan joka viikonloppu. Kauppa on kyllä tosi ihana!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit