Mies kampanjoi


Kuluvalla viikolla emme ole miehen kanssa juuri saman pöydän ääreen sattuneet. Petri on ollut lähes koko viikon työmatkalla jossain välillä Helsinki - Oslo - Düsseldorf ja minä olen puolestani pyörittänyt koti-, työ- ja lasten harrasterumbaa. On siis vallan kiva juttu, että meitä yhdistää tällainen yhteinen harrastus kuin sisustusblogin kirjoittaminen. Tosin tällä viikolla blogi on ollut lähinnä allekirjoittaneen kontolla, mutta kyllä mieskin on tähän oman panoksensa kulisseissa antanut.

Poimin tähän alle facebook statuksen, jossa Petri kampanjoi omaan tuttuun tyyliinsä ehdokkuutemme puolesta The Blog Awards Finland 2015 blogikisassa:

"Rankka duuni vaatii vastapainoksi paljon viinaa ja kaikenlaista höpsöttelyä. Jälkimmäisestä esimerkkinä tämä meidän blogi, jota kirjoitetaan yleensä selvinpäin. No nyt kävi sitten jostain syystä niin, että olemme päätyneet tuonne kisan shortille. Käy äänestämässä jos siltä tuntuu, koska olisi kiva edes joskus voittaa jotain. Vaikka olenhan minä tosin jo voittanut elämän lottoarvonnassa monesti, että ei kyllä passaa valittaa. Ja voitin minä kerran ruotsin risteilynkin, hieno juttu oli sekin. Ja hiihtokilpailut viidennellä luokalla. Mutta siinäkin mielessä olisi hyvä jos tässä pärjäisi, että jos ei päivätyöt onnistu, voisi sitten rakentaa uutta uraa kipsilevyjen rei´ittämisen parissa ihan kokopäiväisesti. Se äänestys on tuolla-> http://theblogawards.fi/aanesta-suosikkia/?cid=11"

Eipä tähän juuri ole lisättävää kuin että äänestysaikaa on jäljellä vielä sunnuntaihin 27.9 asti.

Sateisin syysterveisin, Mervi :)

Kommentit

 1. Mahtava kamppis❤ Terkut sinne ja täällä myös yh, kun ukko huitelee jossain samalla suunnalla kuin tuo sinunkin..😉
  T. Kati / Call it Home

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meidänhän olisi pitänyt lyödä hynttyyt yhteen ja suunnitella siinä sivussa teidän keittiöremonttia ;)))

   Poista
 2. Oli niin hyvä myyntipuhe että pistin korteni kekoon. Ääni annettu.

  VastaaPoista
 3. Toinen yritys...johonki katosi minun kommentti? Ääni annettu. Tykkään tosi paljon teän blogista ko kirjoitetaan pieni huumori aina silmässä ja samalla tulee ittellekki hyvä mieli :) Kiva ko Petriki kirjoittelee ja saa tällaista miehistäki näkökulmaa :) Teillä on ihana koti ja niiin minun tyylinen, että aluksi varmaan näihin kuviin ihastuin ja nykyään käy lukemassa, että mitä kivaa ne nyt kirjoittelee. Onnea ja menestystä, pidetään varpaatki pystyssä, että voitto tulee teille kotiin :) Tsemppiä!!! Jatkakaa samalla tyylillä. Olen puhunut, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen yritys taisi sujahtaa bittiavaruuteen :) Kiitos Päivi kauniista sanoista ja kannustuksesta!

   Poista
 4. Ihan mahtava kampanjointi - te niin rokkaatte! Nähdään gaalassa ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit