Mattovinkki


Anno Taival villamatto

Useat teistä tietävät, että minulla on fiksaatio tyynynpäällisiin. Toinen heikko kohtani ovat matot. Jos Petriltä kysytään, niin hän ei varmastikaan muistele kaikkia maton hakureissuja lämmöllä. Eräänkin kerran lähdimme moottoripyöräajelulle Inkooseen tarkoituksena viettää rento kesäpäivä kauniissa maisemissa ja hyvän ruoan äärellä. Kuinka ollakaan, valitsemamme ravintolan vieressä sattui sijaitsemaan sisustusliike, jossa minun oli tietysti piipahdettava nopeasti lounaan päätteeksi. Miehen ilme oli näkemisen arvoinen, kun tulin liikkeestä ulos täysissä prätkävarusteissa Pappelinan matto toisessa kainalossa. Matto oli yli kaksi metriä pitkä, mutta onneksi suhteellisen kapea. Mies ei voinut muuta kuin virittää maton mukana olleeseen reppuun ja kiinnittää repun selkääni. Miehen kääntäessä Harley Davidsonin nokan kohden kotia istui takapenkillä hymyilevä rouva uuden maton kanssa. Miehen ilmettä en lähde tässä tarkemmin kuvailemaan. Hieman taisi kuitenkin tuolla reissulla repusta törröttävä matto syödä uskottavuuttamme vakavasti otettavina motoristeina.

Tähän uuteen villamattoon törmäsin odotellessani tytärtämme tennistunnilta. Pyörähdin aikaa tappaakseni läheisessä Kodin1:ssä. Myymälässä oli meneillään kampanja, jonka tiimoilta lähes kaikista tuotteista sai -20% alennusta. Olin jo lähellä kassapisteitä ja suuntaamassa kohti ulko-ovia, kun katseeni osui tähän harmahtavaan villamattoon. Tykästyin välittömästi maton maanläheiseen sävyyn ja vaatimattomaan ulkonäköön. Villamatot ovat osoittautuneet kodissamme toimiviksi ratkaisuiksi ja koska hinta alennuksen jälkeen oli siedettävä päätin ostaa maton. Jos joku kiinnostui tästä käsinkudotusta Taival villamatosta, niin näitä löytyy harmaan lisäksi myös beigen ja ruskean sävyisinä. Meidän matto on kokoa 160 x 230 cm, mutta mattoja on saatavilla myös useassa koossa.

Sisustusterveisin, Mervi

Kommentit

 1. Voi sentään kun nyt vasta postasit tästä :/. Minä tilasin meille eilen tuon saman alennuksen innoittamana Annon Pandora maton, tuo olisi voinut olla meille parempi, rauhallisempi... Mutta eiköhän sen saa vaihtaa kunhan nyt saan tuon edellisen tilaukseni toimituksen. Matto on tosi nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pandora on myös tosi nätti matto. Eiköhän vaihto onnistu mikäli tulet katuma päälle :)

   Poista
 2. Hih, on varmaan ollu huvittava näky tuo eka matto reissu :) :) :) Mulla yleensä käy matto ostoksilla, että ihastun johonki mattoon ja en sitä heti osta. Soitan liikkeeseen ja alan varaamaan, niin matto onki mennyt. Tänään taas löysin kivan maton ja en ostanut, mutta kotia pääsin niin luuri käteen ja varaaman maton...onneksi niitä vielä oli siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi et jäänyt tällä kertaa nuolemaan näppejä, vaan onnistuit varaamaan maton :) Minäpä käyn kurkkimassa millainen matto teille ilmestyy.

   Poista
 3. Minkä niminen/mistä ostettu tuo valkomusta olohuoneen matto on? Se on myös aivan ihana, ilmeisesti villaa myös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on itse asiassa myös mieheni suosikkimatto :). Matto on nimeltään Koko iäksi ja se on hankittu Mum´sin verkkokaupasta: http://mums.fi/products/

   Poista
 4. Luvallasi käytän tätä aina esimerkkinä, kun mieheni äityy valittamaan mua hankalaksi =D

  VastaaPoista
 5. Kiva matto ja hauskoja teidän reissut. Meillä maton vaihto käy melko kivuttomasti kun itse salaa ostelen niitä ja vaihdan kun mies on poissa kotoa. Ei se edes huomaa että matto on uusi ja minulla on hyvä mieli uusista matoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinen mies. Tosin ei Petrikään aina huomaa uusia mattoja. Tällä kertaa jäin kiinni suhteellisen nopeasti, koska olin rullannut vanhan maton hieman huolimattomasti piiloon meidän sängyn alle. Miehen katse osui sängyn alla lymyilevään mattoon ja sen jälkeen Petrin olikin suhteellisen helppo päätellä mitä oli tapahtunut ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit