Sininen kausi


Suunnittelin alkuvuodesta makuuhuoneemme seinien maalaamista harmaan sävyllä, jota löytyy jo ennestään yhdeltä seinältä. Jostain syystä aloin puntaroimaan myös muita vaihtoehtoja. Harkinnan jälkeen tuntuukin nyt vahvasti siltä, että meille on sittenkin rantautumassa sininen kausi, harmaan sijaan ja tilalle. 

Inspiraation lähteenä toimivat mm. oheiset kuvat. Mikäli mielit nähdä lisää kauniita sinisellä sävyllä kuorrutettuja makkareita, kannattaa kurkata Valkoisen Harmajan makuuhuoneeseen.

Miten on, iskeekö sininen vai meneekö ihan yli hilseen? Miehen mielestä sininen on sinistä, ja kaikki maalausprojektit ovat huonoja juttuja, koska töitähän se hänelle tietää :)

Torstai terveisin, Mervi



Voit seurata modernia puutaloa Bloglovin`kautta sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentit

 1. Hei. Ihan pakko kommentoida, kun minulle kävi juurikin samoin tuon värimaailman kanssa makuuhuoneen väritystä miettiessä ja ks blogin innoittamana. Kummallista...aiemmin sininen ei sopinut muuhun kuin farkkuihin ja paratiisi- sarjaan. Vielä on kuitenkin matkaa itse maalausurakkaan (hidas raksaprojekti menossa) joten saapi nähdä mikä väriksi lopulta valikoituu. Sisustaminen ei onneksi ole niin kovin vakavaa puuhaa:):)

  VastaaPoista
 2. Sininen on kaunis väri, mutta henkilökohtaisesti en lämpene. Itselläni oli sininen kausi opiskeluaikoina ja edelleen olen ns ähkynä. Toki sinisiä sävyjä on lukemattomasti, mutta ei siltikään. Miksi nuo miehet ovatkaan aina noin nihkeitä näihin maalauspuuhiin, kuitenkin lopuksi ovat aina niin tyytyväisiä. :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis makuuhuone ja ehdottomasti peukku siniselle! :)

  VastaaPoista
 4. Meidän makkari muuttui kesällä tummanharmaaksi, mutta kieltämättä Valkoisen Harmajan ihanan sävyvalinnan nähtyäni alkoi sininen poltella täälläkin.

  Petrille toivotan jo tässä vaiheessa tsemppiä maalauspuuhiin :D

  VastaaPoista
 5. Täällä myös samoja ajatuksia.. Makuuhuone on nyt harmaa mutta mieli tekisi maalailla ja sininen, jestas sentään, tuntuis nyt tosi kivalle (kun mies ei varmasti sitä oliivin vihreätään hyväksyis). :)

  VastaaPoista
 6. Sininen on ihana! Me maalattiin juuri makuuhuoneen katto ja yksi seinä yönsinisellä, mieletön sävy eri valoissa. Ja näyttää valkoisen ja harmaan sekä vaalean puun kanssa niin hyvälle. Enkä usko kyllästymiseen. ☺

  VastaaPoista
 7. Iskee iskee iskeee! Ei ehkä ihan seinän sävyksi, mutta kylläpä sitä löytyy jo verhoista, tyynyistä yms :)

  VastaaPoista
 8. Sininen on hurmannut minut täysin <3 ja meilläkin juuri makuuhuone (seinät) tullaan maalaamaan sinisellä. Se oikea sävy on vielä mietinnässä. Näissä kuvissa on vielä aivan upeat korkeat lattialistat.

  VastaaPoista
 9. Viime kesänä maalasin saunakamarin siniseksi - ja voi että siitä tuli kaunis -joten iskee :)

  VastaaPoista
 10. Meille on tulossa petroolin sininen makkari. Edellisessäkin oli sinistä, eli tykkään juu. Meille tulee uuteen taloon siniset makuuhuoneet kaikille, vähän eri sävyjä vaan joka huoneeseen, myös tytölle, jolla on poikakausi menossa.

  VastaaPoista
 11. Itse olen mietiskellyt samaa asiaa, maalatakko makkari siniseksi vai harmaaksi. Vielä olen harmaan kannalla ehkä just sen vuoksi, että miestä ei varmaan sininen innosta...katsotaan miten käy. Meillä maalaan nykyisin minä. Kyllästyin siihen, että mies ei ollut kovin innokas ko. puuhaan ja pyysin häntä antamaan muutaman vinkin. Ei se niin vaikeeta oo, ihmisethän sitä tekee ;).

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit