Piilossa katseilta

Kaikenlaista touhuilua on mahtunut tähän pääsiäiseen. Yksi vaimon antama projekti oli noiden hyttysverhojen asentaminen vaatehuoneeseen. Tai ei ne oikeasti ole hyttysverhot, vaikka vähän siltä näyttävätkin. Mitä lie, tuollaista harsomaista juttua. Hinta ei ollut paha, seitsemän euroa yhteensä kaikki neljä verhoa Ikeasta. Kai ne vähän rauhoittavat makkarin tunnelmaa. Onpahan ylitsepursuava pyykkikori edes hieman piilossa. Ja voihan noilla vaikka vähän hupaillakin. Toinen voi esimerkiksi piiloutua verhojen taakse ja toinen arvailla kumpi siellä on, vähän uutta jännitystä makkariin.

Muutkin ovat olleet niin sanotusti DIY -puuhissa. Tuttu rouvashenkilö lähestyi modernisti Whatsapilla tiedustellen hiomakonetta lainaan. Annoin hänelle parikin. Rouva ei pahemmin käyttöohjeita tai vinkkejä kysellyt, joten en hoksinut sitten varoitella kummemmin. Saatoin ehkä tavallaan johtaa häntä hieman harhaan kun niin touhukkaana etsin Makitan hävöksissä ollutta pölynkeräintä. Löytyihän se, laitoin mukaan pakettiin. Muutaman tunnin päästä käytiin sitten tällainen keskustelu:

Keskustelu anonymisoidun rouvashenkilön kanssa.

Nyt on pääsiäisen asennukset tehty. Viimeiset mehut puristettiin miehestä tänään lasten toimesta Peuramaalla. Huomenna voisi vaikka levätä. Mutta en valita, minulle sopiikin paremmin aktiivilomailu. En oikein osaa päivää pidempään pötkötellä.

Petri

Kommentit

Suositut tekstit