Kirppislöytö seinällä


Aurinkoista lauantaita! Olemme aloittelemassa viikkosiivousta koko perheen voimin. Mies lanseerasi maanantaina "siisteys" -teemaviikon, jonka tavoitteena oli pitää koti siistissä kunnossa maanantaista perjantaihin. Varmaan arvaattekin miten siinä kävi. Ei ollut suuri menestys tämä teemaviikko.

Ohessa muutama kuva yläkerrasta. Sotkamon kirpparilta ostettu seinäkoriste on päässyt seinälle. En vielä tiedä tuleeko tuo olemaan lopullinen sijoituspaikka, mutta fiilistellään sitä nyt tuossa tovi. Jos seinäkoriste ei ole sinulle ennestään tuttu, pääset lukemaan miehen värikkään kuvauksen kirpparilöydöstä täältä. Kuten kuvasta näkyy, Pepeä ei voisi vähempää kiinnosta teemaviikot tai seinäkoristeet.

Aurinkoisin terveisin, Mervi

Voit seurata modernia puutaloa Bloglovin`kautta sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentit

 1. Voi sun mies on ihana kun lanseeraa siisteysviikkoja! Mun mies vaan käskee lasten koko ajan siivota, vaikka ehkä pitäisi keskittyä ongelman ytimeen eli siihen, ettei edes sotkettaisi...nooh, pääasia on, että talossa tapahtuu! Ihanaa lauantaita teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
 2. Kivan näköistä on, vaikkei teemaviikko olisi niin onnistunutkaan. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on ollut konmari-teemaviikko! :D Hauskaa on, että mieskin on innostunut siivoamaan kaappeja ja karsimaan.. Tavoittelen niitä suuria lupauksia, että konmarittamisen jälkeen koti olisi helpompi pitää siistinä.. Saapa nähdä.. Me ei olla koskaan opittu lauantaisiivoajiksi. Tuurisiivoajat kuvaisi meitä perheenä, ja "koko ajan järjestelijä" minua.. Siitä hommasta haluaisin jatkossa päästä helpommalla!

  VastaaPoista
 4. Seinäkoristehan näyttää siltä kuin olisi aina ollut tuossa!

  VastaaPoista
 5. Heh! Pepellä on loistava paikka. Meidän karvatassu on ottanut uudessa kodissa saman paikan sohvan päältä. Siitä taitaa olla hyvät näkymät :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit