Parasta talvessa
Kuten useammin blogissa vierailevat tietävätkin, vietimme talviloman jälleen kerran Vuokatin maisemissa. Majapaikaksi on vakiintunut kahdessa ylemmässä kuvassa näkyvät Vuokatin Aatelin mökit. Kuva kertoo yhden syyn miksi olemme tykästyneet Aatelin mökkeihin, sijainti rinteiden vieressä on aivan mahtava. Ja kyllä, kopteri oli mukana, ja toiveena oli saada paljon hienoa stilliä ja videota, mutta kelit eivät olleet otolliset kuvaamiseen, mutta mikä tärkeintä, laskuhommiin kyllä. Kivaa oli, vaikka kaikille ei influenssayllärin takia maksimaalisia laskupäiviä kertynyt. 

Mutta onneksi mäkihassutteluja ei tarvinnut jättää pelkästään Sotkamon varaan. Tänään suuntasimme taas aamusta Peuramaalle. Tytär innostui treenaamaan 180:stä pikkureilin päältä. Treeniähän se vaatii, mutta kyllä se siitä lähtee. Vähän lisää vauhtia niin helpottuu :)Mäessä kikkailu on kyllä ihan parasta puuhaa. Nyt loppupäivä sohvalla Eibar - Barca matsin viihdyttämänä.

T:Petri 

Kommentit

 1. Hienosti tyttö veti ja vielä feikkiin! Harjoitus tekee mestarin ja Petri kohta huomaat, että kauhusta kankeana latselet parkin vieressä,kun tyttö kisaa ihan tosissaan slopestylessä! Nim. pojan puolesta pelännyt, hän kun jo kilpailee k.o. lajissa..

  VastaaPoista
 2. Siis KATSELET--jos uskallat..ed.jatkaa

  VastaaPoista
 3. Mahtava asenne tytöllä!!! Ei kun uudestaan….

  VastaaPoista
 4. Onneksi pääsitte laskemaan, influenssasta huolimatta. Meiltä jäi nyt laskut tältä vuodelta lähimäkiin, taudin vuoksi kun emme päässeet lähtemään. No, ensi vuonna kokeillaan uudelleen. Taitava tyttö teillä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit