Tervetuloa saunomaanKiinteistömaailma haastoi meidän esittelemään jonkun kotimme tilan videolla. Mielellään sellaisen, jota ei ole niin paljon kuvattu aikaisemmin. Hankala paikka, varsinkin kun vaimo ei päästänyt kameraa sinne minne minä sen olisin halunnut viedä.

Pähkäilyn jälkeen ajattelimme, että kuvataanpas sitten meidän sauna ja kylppäri. Helppo homma, tuumin. Mutta eipä ollut. Videointi on itseasiassa erinomaisen hankalaa kokemattomalle, eikä kalustokaan ole ihan tikissä liikkuvan kuvan tekemiseen. Kopterilla ei oikein mahdu lentelemään saunassa, mutta toki sillekin piti joku rooli löytää tässäkin pätkässä. Te meidän säännölliset lukijat olette jo tottuneet huonoon huumoriin, mutta hymyilyttää hieman kun mietin, että mitähän tuikituntemattomat tuosta tuumaavat. Mutta tässä se nyt lepää, käykää peremmälle:Tein töitäkin videoiden parissa (mutta en kameran edessä enkä takana, kuten huomaa) melkoisen tovin, ja seuraan kehitystä tiiviisti edelleen. Viestinnän tulevaisuutta on helppo ennustaa videon osalta, määrä tulee kasvamaan räjähdysmäisesti, ja videota hyödynnetään mitä moninaisimmissa käyttötarkoituksissa. Asuntojen esittely on siitä yksi hyvin luonteva esimerkki, video kertoo tilasta paljon enemmän kuin perinteinen kuva, ja 360 -asteen video alkaa jo lunastamaan virtuaalisen esittelyn lupauksen.

Myös muutama bloggaajakolleegamme tarttui samaiseen haasteeseen. Pätkiä voi käydä ihastelemassa Kiinteistömaailman sivulla, tämän linkin takaa. Samalla voit äänestää suosikkiasi ja osallistua kisaan, palkintona sisusteluaiheisia lahjakortteja.


Mutta kokemuksena tämä saunahupailu oli oikein hauska ja inspiroiva. Olen jo esittänyt vaimolle listan tarvittavasta uudesta, laadukkaamman videotuotannon mahdollistavasta teknologiasta. Vielä ei hankintalupaa irronnut, mutta neuvottelut ovat vasta alussa. Uskon että kärsivällisyys palkitaan.

Petri

Sisältöyhteistyö: Kiinteistömaailma

Kommentit

  1. Täähän oli erittäin hieno esitys ! Oletko Petri harkinnut sisustustoimittajan hommia ? Niin luontevasti juttelit, että varmasti kalpenisi "Loomannitsunmuut" sinun rinnalla :D

    Kepeää keskiviikkoa !

    VastaaPoista
  2. Huippu hieno video ja voi, miten voikin olla noin harmooninen ja tyylikäs tuo teidän sauna ja kph! Ihastun siihen joka kerta, kun näen kuvia siitä. :D
    Tässäpä olisikin postaustoivetta teille: Videokuvaa muualtakin kodistanne!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit