Narsissit lasitölkissä


Hei, ja pirteää viikon alkua kaikille. Toivottavasti uusi viikko on lähtenyt käyntiin mukavasti! Omalla kohdalla tämä maanantai ei ollut mikään ilon ja onnen päivä. Kohdalle osui muutama harmittava takaisku ja päivän hankaluudet ajoivat minut lopulta lohtushoppailemaan. Täytyy sanoa, että muutaman pienen sisustusostoksen jälkeen mieliala koheni huomattavasti ;). Shoppailuista lisää myöhemmin.

Kuvat ovat viikonlopulta. Siivouspäivän yhteydessä makuuhuoneen ja olohuoneen matot vaihtoivat paikkaa. Kuulin miehen jupisevan imuroinnin lomassa, että miksei vaan voida siivota, onko aina pakko alkaa siirtelemään tavaroita...Se on vähän sellainen juttu, että inspiraation iskiessä ei voi odotella, silloin on tartuttava tuumasta toimeen.

Riihimäen lasitölkkiä koristaa kevään ensimmäinen merkki, narsissi.

Ilon kautta eteenpäin,

Mervi

Voit seurata modernia puutaloa Bloglovin`kautta sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentit

 1. Voi noita miehiä! Tsemppiä loppuviikkoon!

  VastaaPoista
 2. Täällä päivää varjosti loman loppumisen ahdistus, mutta onneksi aurinko paistoi sentään lohdutukseksi :) Ja suklaalevy auttoi myös...

  Mukavampaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 3. Ah! Narsissit, onneksi ne pärjää jo pian ulkonakin. Ehkä saattaisi tehdä sitä jo nyt, mutta taidan odottaa pääsiäiseen :)

  ps. Sinulle tai teille on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan tuo lumen tulo loppuisi, niin voisi laittaa muutaman narsissin terassille. Pääsiäisenä olisi tarkoitus avata myös grillikausi. Kiitos haasteesta, ihana kaappi teillä!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit