Hillitöntä kuppikuntaa


Sadetta odotellessa laiska aamu sisätiloissa. Harvinaisen rauhallisen tunnelman vallitessa innostuin päivittelemään erilaisia elektronisia laitteita. Siinähän se puoli päivää sitten melkein menikin. Taistellessani huonosti toimivien ja ohjeistavien sovellusten kanssa mietin, että ei ihme, jos varsinkin vanhemmilla elektroniikan käyttäjille menee välillä sormi suuhun. Päivityslistalla oli muiden lisäksi kuvassa näkyvä, pari vuotta vanha, useammalla reissulla hyvin palvellut Bosen Soundlink mini II. Matkojen lisäksi mainio kaveri terassilla. Hyvä, ettei tullut laitettua mitään kiinteitä terassikaiuttimia raksa-aikana, näillä nykyajan bluetooth -kaiuttimilla pärjää oikein hyvin.

Palataanpa vielä tuohon terassilta otettuun valokuvaan. Tuo metallinen hylly on yksi esimerkki vaimon periksiantamattomuudesta. Vuosia sitten, hoitovapaalla ollessaan hän keksi, että tuollainen on pakko saada. Haasteeksi muodostui, että oli myyty loppuun pääkaupunkiseudun Ikeoista. No, rouva pyysi autoa lainaan, ja kävi asioikseen hakemassa tuon Raision Ikeasta, siellä kun oli vielä pari hyllyssä.

Asuntomessutkin olisivat alkamassa. Ei ehditä nyt mukaan alkutohinoihin, mutta jos olet menossa, kerro ovatko samat trendit vielä pinnalla kuin Seinäjoella. Kirjoitin vuosi sitten oman trendiraporttini, löytyy tämän linkin takaa.

Lensi melkein aamukahvit pöydälle kun huomasin, että yksi Mikkelin kohteista oli nimetty Casa Wellikulhoksi. Ai että, arvostan. Tarjotaankohan siellä mullia padassa, päälle pihisee sumpit, nautitaan mukitolkulla.

Päätän tämän luokattoman huonoksi kehittyneen kirjoituksen tähän ja jään odottamaan, kuinka paljon rouva tekstiä sensuroi.

Petri

Kommentit

 1. Minusta sekä otsikko että Casa WelliKulho ovat ihan hillittömän hauskoja, anteeksi vaan kaikki hipit ja welhot :-)

  VastaaPoista
 2. Mitähän tässä jutussa oli tarkoitus sanoa??? Vaikuttaa, että pidät kirjoittamisesta vaiko mitä???

  VastaaPoista
 3. :D Täähän oli just hyvä! Minusta tarkoituksena on viihdyttää lukijaa! Harvassa sisustusblogissa on huumoria. Petrin postaukset on parhaita!

  VastaaPoista
 4. Pakko kommentoida.....on sinulla Petri hyviä kirjoituksia:)Aamu lähti hyvin liikkeelle, kun tämän ensin luki. Vaikka olenkin vähän eri ikäluokkaa(siis vanhempi), niin kirjoituksesi hymyilyttävät/naurattavat kyllä aina. Toki on mukava lukea teidän molempien juttuja. Kiitos! t. Heli

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit