Kukkalakanat ja munakoison värinen laukku

Reissun jälkeen omaa kotia ja petiä ei voita mikään. Palasimme eilen Espanjasta ja siitä asti pyykinpesukone on tehnyt töitä lähes tauotta. Pyykkäilyn välissä ehdin vaihtamaan petiin Barcelonan Zara Home myymälästä hankitut kukalliset puuvillalakanat. Niissä on mielestäni todella kiva ja rauhoittava vihertävä sävy sekä kauniit kukkakuviot. Tunnelma lakanoissa on kuin kukkakedolla lepäisi.


Ostin lakanat ja tyynyliinat viimeisenä päivänä illallisen jälkeen. Liekö syynä myöhäinen shoppailuajankohta vai viinilasillisen pehmittämä aivotoiminta, mutta ostamani tyynyliinat ovat hieman liian suuret meidän tyynyihin. Sitä ei kuvista kuitenkaan heti huomaa, koska taitoin ylimenevän reunan tyynyn taakse. Jännä nähdä toimiiko tyynyliinat käytössä vai pitääkö tässä lähteä vielä tyynyostoksille.


Shopailurintamalla oli muuten melko hiljaista. Lakanasettien lisäksi hankin Zara Home myymälästä muutaman huonetuoksun (ginger lily & white jasmine) sekä syksyksi uuden työlaukun Longchampilta. Laukku on munakoison värinen ja se tuntuu juuri nyt mielenkiintoiselta, mutta sopivan hillityltä sävyltä syksyn harmautta piristämään. Mies ja lapset ostivat minulle saman sävyisen lompakon kiitokseksi kesälomamatkan järjestämisestä. Kyllä nyt kelpaa palata töihin elokuussa. Lentokentän Mangon myymälästä löysin vielä tuollaiset muotopuoli korvikset, jotka tuovat kivasti särmää pukeutumiseen. Shoppailu- ja matkatarinoita on tulossa blogiin myöhemmin lisää, nyt pitää rientää tyhjentämään pyykinpesukonetta. Huomenna meitä kutsuu kaunis Kainuu.

Aurinkoista keskiviikkoa, Mervi

Kommentit

Suositut tekstit