Joululahja koko perheelle!


Kaupallinen yhteistyö: Clas Ohlson ja Suomen Blogimedia

Tasan kuukausi jouluun. Aika alkaa miettimään joululahjoja! Clas Ohlson eli tuttavallisemmin Clasu auttaa jos ideat ovat vähissä tai hätä on suuri. Saman katon alta löytyy polttimo palaneen tilalle, kuulokkeet juniorille, silitysrauta miehelle, ja nyt myös kattava valikoima Oral-B sähköhammasharjoja.


Aikuiset muistavat harjata hampaat kiltisti, mutta junioreista en ole ihan varma. Jos asiasta kysytään, vastaus on aina, että on harjattu. Mutta onko varmasti? Ja huolella? Ehkä, ehkä ei, mutta yksi asiaan positiivisesti vaikuttava tekijä on se, että harjauskalusto on kunnossa. Meidän lapset ehtivät nyt saamaan uudet sähköhammasharjat jo ennen joulua, mutta jos näin ei olisi käynyt, olisi voinut löytyä paketista. Kuusen alta pitää löytyä vähän jotain hömppää, ja enemmän jotain järkevää, ja Clasulta haetut hyvät sähköhammasharjat edustaisivat sitä järkevää kategoriaa.Satunpa muistamaan omasta lapsuudesta 90 -luvun alkupuolelta, että sain itsekin lahjaksi sähköhammasharjan. Se oli eri merkkinen. Kaveri sai Braunin, jota ei enää ole olemassa, ja josta tuli myöhemmin Oral B. Mietin jo silloin, että kaverilla taisi käydä parempi tuuri, ja niinhän sillä kävikin. Silloin ei ollut harjassa bluetooth -yhteyttä, eikä harjaamisen edistymistä näyttävää applikaatiota. Mutta koulussa kävi kiertävä hammashoitaja, joka kertoi miten hampaat harjataan, ja tulos tarkistettiin syömällä niitä punaisia tabletteja, jotka värjäsivät hampaat, jos et ollut harjannut hyvin. Niitä ei taideta käyttää enää. Ennen oli kaikki paremmin. Mutta ei niitä varmaan enää tarvitsekaan, kun harja osaa kertoa, miten pitkään mitäkin osiota pitää harjata. 


Pepen hampaat hohtavat valkoisina eläinlääkäri käynnin jäljiltä.


Mutta ihan vakavissaan, suun terveys on tärkeä, koko ihmiseen vaikuttava juttu. Joten käy poimimassa pukin konttiin uudet harjat Clas Ohlsonilta. Tuon linkin takaa lisätietoa kaikista malleista, myös bluethootilla varustetusta. Jos olet nopea, ehdit hyödyntämään vielä mustan viikon edulliset hinnat ja ilmaiset toimitukset. Mustalta viikolta valkoiset hampaat!

Petri & Mervi

Kommentit

Suositut tekstit