Sisustusostoksilla REDIssä


Kaupallinen yhteistyö: REDI & Suomen Blogimedia

Lähdimme pitkästä aikaa kahdestaan kaupoille, kaikessa rauhassa. Kohteena Helsingin uusin kauppakeskus Redi, ja erityisesti Redin sisustustarjonta. Redin reissu olisi onnistunut oikein mainiosti junaa ja metroa hyödyntäen julkisillakin, mutta varauduimme mahdollisiin ostoksiin ja hurautimme paikalle hybridillä. Melkein koko reissu päästiinkin sähköllä, koska Redin parkkihallista löytyy hyvin latauspisteitä.

Petri tuumasi parkkihallista noustuaan että täältähän löytyy heti kaikki tärkeimmät palvelut, kun melkein ensimmäisenä oli vastassa valtion omistama alkoholiliike. Jouduin muistattamaan, että tämä ei nyt ollut retken kohde, vaan se sisustusliikkeet. Jouduin myös muistuttamaan, että tällä kertaa ei ole aikaa mennä lentämään Fööniin, vaikka niin kovasti halusikin. Mutta täytyy myöntää, että yksi Redin kiinnostavimpia puolia meidän perheen näkökulmasta on se, että katetun kauppalan lisäksi kohteessa on kiinnostavia harrastusmahdollisuuksia. Voin hyvin kuvitella koko perheen retken, jolla mies ja lapset leijuvat Föönissä tai kiipeilevät Kiipeilyareenan seinille samalla kun minä viihdyn ostoksilla. Toisaalta, Föönin haluaisin testata kyllä itsekin. Ehkä laitankin ensi kerralla miehen ja lapset kauppaan ja leijun itse vapaalentotunnelissa, ihan prinsessa Leijana.


Mutta, siirrytään sisustukseen. Kierroksen ensimmäinen etappi oli Iittalan myymälä, jossa kävin tutustumassa Jasper Morrisonin suunnittelemaan uuteen Raami -kattaussarjaan. Sarjan yhteensopivat osat on valmistettu posliinista, lasista ja puusta. Raami kokoelma tuo tyyliä ja tunnelmaa arjen ja juhlan kattauksiin. Kauniissa Iittalan mymämälässä tarjotaan asiakkaille kahvia tai teetä ostosten lomassa.


Seurava pysähdys oli Villa Sofia Living -myymälä. Ensimmäisenä silmääni osuivat ihastuttavat  pellavaiset vohvelipyyhkeet ja egyptinpuuvillaiset vuodevaatteet. Omalle tai ystävän mökille voisi viedä kesäksi ekologisen Marseille -saippuan. Huomioni kiinnittyi myös meikinpoistoon ja ihon puhdistukseen sopiviin pestäviin Bambu kestovanulappuihin. Laadukkaiden tekstiilien lisäksi myymälästä löytyy sisustustarvikkeita, kosmetiikkaa ja lahjatavaroita. Kotiin tuomisiksi poimin mukaan uuden huonetuoksun.Carlsonin Redin myymälä ilahdutti laajalla ja erittäin laadukkaalla kattamisen ja ruoanlaiton tuotevalikoimalla. Tarjolla on lisäksi luotetut keittiön pienkone -brandit kahvikoneista tehosekoittimiin. Seraxin keraamiset astiat miellyttivät erityisesti.


Kolmen kaupan katsastuksen jälkeen seuralainen alkoi vaatia lounasta. Suuntasimme Redin Foodmarkettin. Kahdeksasta ravintolasta löytyy helposti mieluinen vaihtoehto jokaiselle. Petri, joka on perheen burger-kriitikko, tilasi Bun2Bunin vegehampurilaisen. Muunlaisia burgereitahan kyseisestä ravintolasta ei saa, eikä tarvitsekaan. Hänen sanojensa mukaan oli paras vegebursa tähän mennessä. Itsekin valitsin kasvislounaan,  Levantin meze-lautasen. Herkullista!


Maistuvan lounaan jälkaan matka jatkui Urban Green -kukka ja viherkasvikauppaan. Kuten seuraajamme tietävät, kukat ja viherkasvit ovat minulle tärkeä osa sisustusta, ja vehreät kukkakaupat mieluisia vierailukohteita. Urban Greenin flosristimestarit olivat loihtineet mielestäni todella kauniita valmiita kimppuja. Uskon, että ohi kiitävät asiakkaat arvostavat tyylikkäitä, nopeasti mukaan poimittavia vaihtoehtoja. Myymälän leikkokukkavalikoima on myös runsas, joten jos valmiista vaihtoehdoista ei mieluisaa löydy, syntyy sellainen tilauksesta. Suorastaan ihana keidas keskellä kauppakeskusta!


Redi-retken toiseksi viimeinen pysähdyspaikka oli Bobbis -sisustus. Mukaan poimittiin metallinen, kannellinen roskis, josta tosin tule Pepen raksis, eli raksupönttö. Bobbiksesta löytyy valtavasti edullisia sisustustuotteita, myymälässä voi helposti vierähtää pidempikin tovi valikoimia tutkaillessa.


Ennen kotiin paluuta Petri halusi vieä pyörähtää Clas Ohlsonilla. Kokkailu ja kattaustarvikkeet veivät minun huomioni. Kullanväriset vispilät ja raastimet näyttivät kivalta valkoista laattaa vasten. Mukaan lähti kuitenkin hieman arkisempia juttuja. Pepelle vetolelu, uusi suihkuhylly yläkerran kylppäriin sekä sokerina pohjalla, ajoneuvojen vahaukseen ja kiillottamiseen tarkoitettu tyynysetti. Varmaan arvaatte, että se oli Petrin valinta.


Aika paljon ehdittiin muutamassa tunnissa. Tässä jutussa ohitettiin täysin se seikka, että mainittujen sisustusliikkeiden lisäksi herra kävi ainakin kolmessa kelloliikkeessä tutkailemassa valikoimia. Vaikuttaa siltä, että jonkilainen kellokuume on taas nousemassa isännän ohimoille :D

Redi oli oikein kiva uusi tuttavuus. Kuten jo todettiin, meidän perheelle sopii erityisen hyvin kauppakeskuksen monipuolisuus. Ei tule mieleen yhtään toista kauppakeskusta jossa olisi mahdollisuus käydä vapaalentotunnellissa, kiipeillä seinille ja shoppailla samassa paikassa!

Kivoja keväisiä sisustushetkiä,

Terkuin, Mervi


moderni puutalo: Instagramissa
moderni puutalo: Facebookissa

Kommentit

Suositut tekstit