KristallihääpäiväKristallihääpäivän juhlistus. Aavistuksen myöhässä, mutta ei se haittaa. Hotellin valintaan ei jätetty virheen mahdollisuutta, joten järjestelyt sujuivat moitteetta. Espoolaiset suuntasivat turisteina Helsinkiin.

Kiireetön päivä ja ilta. Aloitus hyvällä lounaalla Yes Yes Yessissä. Kurkistus designmuseoon, huomio Josef Frank -näyttelyssä. Keskimääräistä tuottoisampi suunnittelija oli hän. Kävelyä kaupungilla.

Majoitus upeassa St. George hotellissa. Taidetta, viihtyisiä ja kauniita tiloja, joiden muovaamisessa ei ole tehty kompromisseja. Taidokkaasti valmistettuja drinkkejä, lisää hyvää ruokaa. Aamulla yksi parhaista koskaan nauttimistamme aamiaisista.

Kotiin, jota teinit olivat vimmaisesti siistineet ennen vanhempien paluuta. Kaappien tahmeat kahvat ja palaneen käry viestivät, että kotonakin oli valmistettu ja tarjoiltu yövieraille aamiaista.

Sopivan rauhallista, sopivan rentoa. Ihanan laadukasta, varsinkin seura. Sellainen oli meidän hääpäivän juhlistus. :)


Petri ja Mervi


ps. Näin 15 avioliittovuoden jälkeen on hauskaa seurata sivusta, kun työystäväni Emmi valmistautuu omiin kesähäihin. Hieman naurattaa (silleen hyväntahtoisesti) kun tuleva morsian on onnistunut hankkimaan itselleen 1,5 hääpukua!? Lue lisää Emmin hääpukumokasta: Between The Lines -blogista  -Mervi


moderni puutalo: Instagramissa
moderni puutalo: Facebookissa


Kommentit

Suositut tekstit