Helpot vinkit: näin luot pääsiäistunnelman kotiin


Pääsikö pääsiäinen yllättämään? Ei hätää, näillä vinkeillä loihdit helposti pääsiäistunnelman kotiin:

1. Keltainen tekee pääsiäisen. Keltainen väri tuo kotiin kevään ja valon. Heitä sohvalle keltainen tyyny, kata pöytään keltainen liina tai aseta olohuoneen pöydälle keltaisia kukkia/oksia. Paremman puutteessa myös kulho banaaneja tai sitruunoita riittää luomaan tunnelmaa.

2. Muna on pääsiäisen suosituin muoto. Kaiva esille kaikki hiemankin munaa muistuttavat objektit. Osoita trenditietoisuutesi ja maalaa kananmuniin kuvioita vuoden 2019 Pantone trendivärillä, korallilla. Sijoittele värikkäät munat ympäri asuntoa. Jos et jaksa maalata, voit myös asetella kalpeat Mignon -suklaamunat värikkääseen kulhoon ja nauttia tasaisesta suklaan yliannostuksesta läpi pääsiäisen. 

3. Panosta kattaukseen. Viime pääsiäisenä spontaanisti syntynyt kattaus näytti tältä.  Rento ja juhlaan sopiva kattaus syntyy lisäämällä lautaselle koristeeksi teemaan sopiva kukka. Pajunkissat sopivat loistavasti tähän tarkoitukseen mikäli kotoa ei löydy sesongin kasveja ja kukkakaupat ovat jo ehtineet sulkea ovensa.

4. Varmista riittävät ruoka- ja juomavarastot. Useat K-ruokakaupat palvelevat myös pyhäpäivinä, Alko on auki pääsiäislauantaina klo 9-18. 

5. Ihastele aikaansaannoksiasi, rentoudu ja nauti pääsiäisestä hyvässä seurassa.


Aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäistä!


T. Mervi


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit