Kevätinspiraatiota väsymyksen keskelle


Tuli tällainen blogitauko tähän suorastaan. Ei syytä huoleen, kaikki hyvin. Molemmilla vain ollut melkoisen ruuhkaista päivätöiden saralla. Itse teen paljon töitä kansainvälisten suurten teknologiatalojen kanssa. Vapaalla väittelen usein teinien kanssa, milloin mistäkin. Viihdytin eräänä iltana itseäni pohtimalla suurten yritysten ja teinien yhtäläisyyksiä, ja niitähän löytyy:

  • Molemmat vastaavat kysymyksiin satunnaisesti. Satunnaisuus kattaa vastauksen ajankohdan ja sisällön.
  • Sekä teinit että isot teknologiayritykset ovat tietävinään kaikesta kaiken, ja ovat yleisen ylimielisiä.
  • Pyytävät rahaa kaikesta ja jatkuvasti.
  • Elävät eri aikavyöhykkeellä. Eivät vastaa mihinkään ennen iltapäivää, ja alkavat kyselemään juttuja juuri kun olet itse menossa nukkumaan.
  • Sopimusehdot sekavat ja yhteistyösopimuksen irtisanominen haastavaa tai mahdotonta.

Viime viikon lopulla pistäydyimme nopeasti kevätmessuilla. Kivahan siellä on katsella, mutta kun takana on jo muutama vierailu samaisilla messuilla ennestään, alkaa tuntua aika tutulta. Mervi innostuu aina kukista, jotka tätäkin tekstiä kuvittavat. Itse haaveilen joka vuosi samasta kaasusytyksellä toimivasta brikettigrillistä ja käyn läpi kaikki työkalut vain muistaakseni, että melkein kaikki on jo hankittu! Ei varsinaisesti tarvitse mitään. No, ehkä trimmeri kuitenkin, ja kompressori olisi myös hyvä olla :)

Tänään odotamme vaalituloksien lisäksi virpojia. Karkkivarastot ovat kunnossa, mutta ovikello ei ole soinut montaa kertaa. Eivät varmaan uskalla tulla aidatulle pihalle. Mutta ne jotka uskaltavat, palkitaan hyvin herkuilla ja pelotellaan Pepen räyhäyksellä. Pepe kyllä haukkuu kaikki vieraat sen verran tarmokkaasti, että ei tänne kukaan huomaamatta pääse. Kiltti ja ujo poika, mutta kova ääni hänellä on.

Kivaa vaaliviikonloppua ja pääsiäisen odotusta,

T: Petri

Kommentit

Suositut tekstit