Tammikuinen viikonloppuKäytiin matkamessuilla. Hankala konsepti. Ymmärrän Kevätmessut joilla voi hipelöidä grillejä ja Viinimessut joilta saa mukaan mukavan pienen hutikan, mutta matkamessujen idea ei oikein aukea.  Se on hankala messutella juttuja joita ei voi sitten kuitenkaan kovin konkreettisesti esitellä. Mutta niin paljon siellä oli porukkaa, että varmasti muut ovat hiffanneet konseptin paremmin. Ainoa tuliainen messuilta oli kuvissa näkyvä Mondo. Hieno lehti. Muutama aika sitten povattiin aikkareiden kuolemaa, mutta enpä siihen usko. Päinvastoin. Ennustan sisältönsä puolesta sopivan tiukasti rajatuille ja laadukkaille aikkareille pitkää ikää ja ehkäpä jopa kasvun vuosia. Aikkari on siinä mielessä parempi kuin netti, että siinä on alku ja loppu, ja välissä ammattilaisten kuratoima kokonaisuus hyviä juttuja.

Toisessa hallissa oli Karavaanari -messut. Sana oli toiselle lapselle haastava hänen ollessaan pieni. Puhui pitkään kanavaarareista. Ei ole koskaan kokeiltu karavaanari -juttuja, mutta kaikkeahan sitä pitäisi kokeilla. Vaimon kanssa mietittiin, että voitaisiin sitten ajella kolmistaan Pepen kanssa, kun lapset ei kuitenkaan haluaisi lähteä mukaan. Pepe katselisi varmaan mielellään maisemia isoista ikkunoista. Ja aina kun pysähdyttäisiin, Rouva alkaisi asettelemaan vimmaisesti amppeleita paikoilleen. Mutta aika kalliita ovat matkailuautot. Siinä saisi aika monta reissua tehdä, ennen kuin olisi hintansa haukkunut. Jätetään toistaiseksi idean asteelle.

Talviloma on vielä suunnittelematta, kohta pitää alkaa jotain keksimään jotta ei tule kiire.

Viikonlopputerveisin,

Petri

Kommentit

  1. Mä seuraan IG:ssä tiliä nimeltä Kanavaanari. Siinä on kanoille tehty asuntovaunusta kanala. Aloin seurata ensin pelkästään siksi, että nimi oli minusta nerokas, mutta hauska on niiden kanojen elämää seurata muutenkin :-)

    VastaaPoista
  2. Ei kuulu ihan tähän blogiin, mutta pari vuotta sitten sain jostain ohjeen pekonilastujalapenoista, joka oli peräisin teiltä. No anyway, olen tehnyt niitä nyt pari kertaa ja tykkään ihan sikana! Tosin niitä lastuja en ole meidän kaupasta löytänyt, mutta tavallinen bacon toimii yhtä hyvin. Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit