Tervetuloa 2020!Uuden vuoden aatolle asetetut tavoitteet täyttyivät rimaa hipoen. Jaksoimme valvoa vuoden vaihteeseen saakka juuri ja juuri! Pepeä otti päähän raketit ja aamulla nuuski tarkkaan ulkona, että mitäs täällä naapurustossa on oikein touhuttu, ilman hänen lupaansa!

Vaikka tekstin kuvituskuvasta voi syntyä mielleyhtymä, että valmistaudumme kävelemään laiturilta alas hyiseen veteen, sitä ei haeta. Otamme uuden vuoden vastaan lämpimin ja positiivisen mielin. Tarkoitus olisi pysyä hengissä ja muistaa nauttia elämästä. Pitää huolta lähimmäisistä ja itsestä. Muistaa liikkua ja levätä. Ja koota mahdollisimman vähän Ikean tai minkään muunkaan firman huonekaluja. Joulun pyhien aikana sain taas osani siitäkin, kun tyttären huoneeseen rakennettiin edellä nimeltä mainitun kaupan osista meikkippöytä. Oli keksinyt toivoa sellaista joululahjaa, joka ilahduttaa isääkin tarjoten rentouttavaa puuhastelua välipäiville. Tuohon sisältyi sarkasmia.

Yllä oleva on muuten napattu vajaa kuukausi sitten talvisesta Jönköpingistä, missä olin pojan kanssa laajentamassa keski-ikäistä tajuntaani niin sanotussa lanitapahtumassa. Ne on niitä tapahtumia, missä ihmiset pakkautuvat yhteen tilaan pelaamaan ja koodaamaan ja tekemään muita ATK-juttuja. Valitettavasti rouva ei ehtinyt tuolle reissulle mukaan. Ehkä sitten seuraavalla kerralla. Viihdytin itseäni ajatuksella, että bloggari-/somerouva ottaisi sieltä oman pöydän ja näppäilisi arvokkaasti omaa macciään pääsääntöisesti nuorisolaisista koostuvien osallistujien seassa. Ei sitä missään kielletty ole, joten kenties?

Ihanaa uutta vuotta kaikille!

Terveisin P & M

Kommentit

Suositut tekstit