KevätsisustustaVaikuttaa siltä, että nyt tulee vietettyä tavallistakin enemmän aikaa kotona, joten innostuin tutkailemaan Hullujen Päivien sisustus- ja kodinkone -tarjouksia ja muutama tuote tulikin klikkailtua ostoskoriin. Muut perheenjäsenet ovat niin kovia siivoamaan, että päätin päivittää heidän työvälineitään. Harkinnassa on ollut jo pidemmän aikaa kevyempi imuri, joten sellainen sitten. Mies varmaan tykkää tuosta paljon ja pitää eteisen siistinä, kun on näppärä imuri koko ajan saatavilla.

Yläkerran olohuone raikastuu keväiseksi luonnollisen sävyisillä sisal/juuttimatoilla. Pieni, sympaattinen pöytä on saanut muotonsa ylösalaisin käännetystä tikkarista. Olkkarissa on ollut pitkään yksi kulma sopivaa pöytää vailla, tuon uskoisin passaavan tilaan kivasti. Sen päälle voi sitten  laskea kukkamaljakon tai tehdä vaikka keväisiä asetelmia.

Stockkan katalogista jäi vielä mietityttämään tarjouksessa ollut yleiskone. Sellaista meillä ei ole. Pohdin, että leipoisivatkohan mies ja tytär ahkerammin, jos sellaisen saisivat?

Kuvissa näkyvät kukat tulivat nettikaupan toimituksella jo eilen. Tapana on ollut hakea kerran viikossa kimppu, mutta hyvin näköjään saa myös kotiovelle toimitettuna. Huolta aiheuttavien uutisten vastapainoksi tarvitsen ympärilleni jotain kaunista ja rauhoittavaa. Kukat kohottavat mielialaa ja piristävät.

Ehdittiin suunnitella viikonloppuna myös terassin kesäkalusteita, vaikka ihan ei vielä ajankohtaista olekaan. Mutta kyllä se kesä tulee Koronasta huolimatta.  Pysytään kotona ja yritetään nyt nauttia kaikin tavoin kotoilusta.

Aurinkoisia kevätpäiviä ja pysykää terveinä!

Mervi

Kommentit

Suositut tekstit