KHH:n itämainen mattoOlimme lauantaina matkalla Kino Tapiolaan kun Rouvan silmät osuivat Stockan Hullujen Päivien mattokasaan. Tapahtuma vaikutti sattumalta, mutta enpä ole varma. Epäilykset heräsivät siinä kohtaa, kun hän esitti tarkkoja, selkeästi hyvin esivalmisteltuja näkemyksiään tarvittavan maton mitoista. Ja oli jopa kaksi vaihtoehtoista paikkaa mielessä uudelle matolle. Joko olohuoneen portaiden yläpäähän tai kodinhoitohuoneeseen. Päätyi jälkimmäiseen vastusteluistani huolimatta. Vastustan sijoittelua siitä syystä, että Pepe käyttää kodinhoitohuonetta masupipistä kärsiessään hätävessana. Ei osaa pyytää yöllä ulos, hiipii hiljaa alakerran kylppäriin toimittamaan akuutit asiansa. Joskus ei jaksa perille saakka ja oksentaa juuri tuon maton kohdalle. Asiasta on varoitettu.

Sympaattiseen ja arkkitehtonisesti kiinnostavaan Kino Tapiolaan suunnistimme katsomaan Aino ja Alvar Allosta kertovaa elokuvaa. Virpi Suutarin kiitosta kerännyt Aalto -elokuva on mitä parhainta designpornoa kuten Episodin toimittaja osuvasti kuvaa. Muistui taas mieleen, että voisi joku viikonloppu ajella katsomaan Paimion parantolaa. Villa Mairea nähtiinkin onnekkaasti kesälomareissulla.

Kerran joutui vaimo tönäisemään hereille elokuvan aikana. Nukahtaminen ei johtunut siitä, että se olisi ollut huono. Veikkaan, että yllättäen kohtaamani sisustustavaraostostelu ehdytti voimavarani. 

Tunnelmallista syksyä,

Petri & Mervi

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit