Syksyinen makuuhuoneNyt alkaa tuntua jo syksyltä. Kaapista saa etsiä lämpimämpää päälle, kohta voi laittaa tulet takkaan. Pepekään ei juossut enää järveen samalla vauhdilla kuin pari viikkoa sitten, mutta juoksi kuitenkin. Makuuhuone sai tänään syksyisen tummat sävyt. Pehmentää ja lämmittää muuten niin viileää tunnelmaa. Vitsi vitsi. Voi olla, että tunnelma viilenee oikeasti ja myös silmä saa tummemman sävyn jos kovin vitsailee.

Vanhemmat häädettiin pois kotoa eilen siksi aikaa kun teinit siivosivat kodin. Eivät halua että pyörimme nurkissa kun tekevät hommia. Käytiin kävelyllä Korkeavuorenkadulla. Vallan olin unohtanut kulmien viihtyisyyden. Ostin antiikkikauppa Fasaanista itselleni sikareista kertovan kirjan ja Bob Dylanin C-kasetin. Yhteensä 5€. Yleensä tinkaan aina, mutta en nyt viitsinyt. 

Rouva löysi ranskalaisen vintagepuodin KooPérnun. Muistui mieleen oma viha-rakkaussuhteeni Ranskaa kohtaan. Ehkä tuo viha on hieman liioiteltua, mutta joskus on ollut hankalaa työasioiden hoitaminen. Juna ei kulje, ilmastointi ei toimi, netti pätkii ja vaikeaa on keskustella vaikeista asioista. Kokevat varmaan suorapuheisen suomalaisen töykeäksi. Mutta onhan se myös aivan upea maa! Vähän on ikävä, myönnetään. Toivottavasti pääsen taas kinastelemaan heidän kanssaa kasvotusten pian. Ikävä lienee molemminpuolinen. Tai sitten ei, hah!

Taistellaan syksyn pimeyttä ja Koronaa vastaan. Tuetaan kotimaisia yrityksiä aina kun mahdollista!

Petri 

Kommentit

  1. Hei, ihanat sävyt teillä makuuhuoneessakin kuten koko kodissa! Kyselisin noista kauniista tummista, ruskeakuvioisista lakanoista, mistä ovat? Entä onko makuuhuoneen vieressä olevan tilan (vaatehuoneen?) oviaukossa oleva verho jokin valmisverho? Minulla on tulossa samantapainen ratkaisu. Ja vielä matostakin utelisin valmistajaa ja sävyä, on niin ihanan kutsuva. Olen itsekin miettinyt tuollaista osittain sängyn alle menevää mattoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lakanat on Marimekolta. Vaatehuoneen edessä oleva verho on Lill valmisverho Ikeasta ja matto on VM-Carpetin beige Satine :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit