Talolle näyttää

Ohessa muutama kuva talosta ulkoapäin. Tässä vaiheessa projektia voi kai todeta, että ihan talollehan tuo näyttää ja kodille tuntuu. Talon väritys on mitä sattuu ja visuaalinen ilme tulee maalin mukana vielä muuttumaan, mutta suuremmat linjat ovat tästä nähtävissä. Ensi kesänä pitää vielä tehdä liuta pihahommia, rakentaa terassin toiseen päähän pergola ja portaat sekä saattaa talon väritys lupakuvien mukaiseksi.


Tontin etuosaan on rakenteilla aita. Lammin muurin päälle on kiinnitetty aidan pystypuut. Loppuaita näkee päivänvalon todennäköisesti vasta ensi keväänä. Espoon kaupunki tarjoilee lisävalaistusta pihaan katulampun muodossa.


Sivuaita pitää myös rakentaa uusiksi.


Pihassa riittää työtä, vaikkei se järin iso olekaan. Tällä hetkellä pihamaalla oleva hiekka/sora kantautuu ikävästi eteiseen ja imurin varressa saa heilua päivittäin.

Autolla ei vielä kuvassa olevaa ramppia pitkin talliin ajeta, mutta prätkällä päräyttää yli jo ihan kevyesti. Itse en talliin edes yritä tähdätä, vaan tyydyn suosiolla katospaikkaan.


Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille lukijoille!

-Mervi

Kommentit

 1. Ihanan näköinen talo jo nyt :)

  VastaaPoista
 2. Tosi valmiiltahan se jo näyttää! Minkä värinen talosta lopulta tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! Talon lopulliset värit sävykoodeineen löytyvät
   täältä: http://modernipuutalo.blogspot.fi/2011/10/28x170-uyw.html

   Poista
 3. Kaunis talo ja ihan valmiiltahan se näyttää värityksenkin suhteen. Armollinen iltavalo :) Minuakin kiinnostaa tuleva väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaima, seinien sävy on sitä mitä pitääkin, mutta terassit, pylväät yms. odottavat vielä väriä pintaan. Talon muodot tulevat varmasti paremmin esiin kunhan maalaus on saatettu loppuun. Laitoin edelliseen kommenttiin osoitteen, josta tarkemmat sävyt löytyvät.

   Poista
 4. Kappas, ihan taloltahan se näyttää! Kaunis!

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunista! Haastava tontti varmaan ollut rakentamisen kannalta? Mielenkiintoista seurata, miten projekti etenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hertta! Olet oikeassa, pieni rinnetontti oli jonkin verran haastava rakennusvaiheessa.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit