Makuuhuone muutoksessa

Ripustusta odottavat julisteet nojailevat seinää vasten.

Shine lampulle kaavailtu paikka vaihtui eteisestä makuuhuoneeseen.

Olen hankkinut itsekkäästi vain yhden lukuvalon. Okei, miehen lamppu
on lisätty ostoslistalle.

Vanha matkalaukku palasi autotallista makuuhuoneeseen. Laukun päällä
oleva Iittalan Kaasa "takka" luo tunnelmaa pimeinä syysiltoina.

Kulmassa olevaan tuoliin heitetään päiväpeitto ja muut turhakkeet yön ajaksi.

Kolkolle kalskahtaa keskeneräinen makuuhuone. Julisteet tulevat vierekkäin päätyseinälle ja kultainen Shine lamppu
kulmassa olevan Eames tuolin päälle. 

Makuuhuoneessa odottelee liuta asennettavia juttuja. Riittääkö tulevat asennukset luomaan seesteisen tunnelman makuuhuoneeseen vai pitäisikö ikkunoiden ja ikkunasta lähtevän terassin oven eteen asentaa esim. valkoiset pellavaverhot? Vai löytyisikö teiltä muita hyviä ideoita? Itse olen aivan jumissa tämän kanssa.

terkuin, Mervi

Kommentit

 1. Hei, Minusta makuuhuoneenne on ihanan pelkistetty enkä varmaan lisäis verhoja, paitsi ehkä ne valkoiset pellavaverhot. Itselleni tuli mieleen, että voisko lisäksi laittaa sängyn nurkkaan (siis kuvassa vasempaan nurkkaan) jonkin tosi ison, mutta sirohkon luonnon oksan siis sellaisen "karahkan". Sellaisen ylhäältä enemmän haaroittuvan. Tois sellaista rosoa, mutta luontoa huoneeseen....:) Teea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos kommentistasi Teea! Karahka kuulostaa erittäin hyvältä, edulliselta ja toteutuskelpoiselta idealta. Nyt täytyy vain enää pitää silmät auki metsiä samoillessa. Minulla oli aiemmin harmaantunut karahka, mutta se hajosi muuton yhteydessä. Nyt hieman harmittaa.

   Poista
 2. Näyttääpä ihanalle! Tosi kauniita ja luonnollisia sävyjä. Huoneeseen sopisi oikein rouheat ylipitkät pellavaverhot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos avustasi Esmeralda! Ne pellavaverhot houkuttelee minuakin kovasti. Ylipitkinä ne olisivat varmasti tosi upeat!

   Poista
 3. Kaunista on jo nyt! Mutta ymmärrän pohdintasi, samat jutut olleet mielessä mullakin. Olen päätymässä pellavaveroihin. Mutta sitten tuo kiinnitysasia. Tykkään jotenkin verhotangoista. Toisaalta katosta (kiskosta) lähtevät korottaisivat huonetta. Mutta silloin korkeutta tulee sen verran, että mitkään valmisverhot (pit.250) eivät enää käy. Kylläpä on monimutkaista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi kommentistasi! Puit juuri ajatukseni sanoiksi!!! :D

   Poista
 4. Sävyt puhuttelee. Todella hyvän näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Enne! Luulin hetken, että maa on sinut nielaissut, kun blogissasi on ollut niin hiljaista ;)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää noinkin. Ihanat petivaatteet ja runsautta sänkyyn, ei kai sitten muuta tarvitakkaan. Verhot toisivat varmasti lisää pehmeyttä huoneeseen. Olen jostain lukenut (fengshui) että sängyssä pitää aina olla pääty. Miten olisi vaikka isoja isoja tyynyjä päätyyn. Rauhallinen ihana tunnelma makuuhuoneessanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Arvostan kovasti apuasi. Tuota tyynyideaa minun pitää jossain välissä testata. Tosin mies ei taida hyväksyä yhtään enempää tyynyjä sängyllemme. Saapahan sitten itseään syyttää, kun fengshuit ovat mitä ovat ;)

   Poista
 6. Miten olisi pellavalla rennosti verhoiltu sängynpääty? Sen jälkeen voi miettiä verhojakin, jos vielä niitä kaipaa, mutta sängynpääty toisi jo pehmeyttä tilaan. Muutenhan huone on ihanan rauhallinen ja pelkistetty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka kommentistasi! Pellavalla verhoiltu sängynpääty kuulostaa ihanalta! Meillä on sänkynä hyvin matala futon. Sopisikohan tuollainen pääty meidän sänkyyn? Juuri tuota mainitsemaasi pehmeyttä kaipaan tilaan :)

   Poista
 7. Makuuhuone näyttää hyvältä! Vielä kysyn teidän sohvasta että onko se todella 290 cm leveä? Mietin täällä että ostaisiko suoran sohvan rahilla ja pöydällä vai vaan tuollaisen divaanisohvan. Tuolta Adean sivuilta en löytänyt noin leveää sohvaa...290 cm on kyllä vähän liian isokin meidän olohuoneeseen...Kaikesta avusta kiittäen Linnea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Linnea, sohva on totta tosiaan 290 cm leveä. Se on todella kookas. Sohva koostuu kahdesta osasta. Vasemmanpuoleinen on 170 cm ja oikeanpuoleinen osa, joka muodostaa kulman on 120 cm. Vepsäläiseltä saa varmasti myös asiantuntevaa apua sohvan valintaan ja kokoon liittyen. Tsemppiä etsintään!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit