Kultaisia pisteitä

Tässäpä niitä Tukholman tuliaisia. Kuningaskunnan innoittama päädyin ostamaan Åhlénsilta, useissa eri yhteyksissä ihailemiani, Skultuna kynttilälyhtyjä mustan ja valkoisen sävyisinä. Skultunan tuotteita pääsee katsastamaan heidän nettisivuillaan, josta löytyy myös verkkokauppa. Ei olisi pitänyt mennä sivuille kurkkimaan, sillä nyt minua alkoi himottamaan nämä kukkaruukut.

Skultuna, Kin lyhdyt, design Claesson-Koivisto-Rune

raaskiikohan näihin tuikkuja edes laittaa?Eteiseen hankin DesignTorget myymälästä kultaisen Shine valaisimen. Ajattelin, että se tuo kivasti
tunnelmaa pieneen eteiseemme syksyn pimeinä iltoina. Jonkinlainen seinäteline lampulle täytyy vielä hankkia ennenkuin pääsen tarkastelemaan lopullista toteutusta. Nähdessäni valaisimen kaupassa, muistin NHWY -blogin Kaisan olohuoneessa riippuvan kuparisen version. Jos jotakuta kiinnostaa, niin valaisimia voi hankkia myös DesignTorget verkkokaupan kautta.

Shine lamppu löytyi DesignTorget -myymälästä

Töpseli seinään ja eteisen tunnelma on taattu

DesignTorget:sta löytyi myös miehen harrastukseen liittyvät tuliaiset, mutta ne vaativat hieman asennusta ennen esittelyä. Eiköhän nekin saada tänne näytille viimeistään syksyllä, kun sisustamiselle vapautuu enemmän aikaa. Nyt lähden nauttimaan kesästä pihalle.

Viettäkää mukava torstai, Mervi

Kommentit

 1. Ihanat nuo lyhdyt! :) Näyttävät upeilta ilman kynttilääkin.

  VastaaPoista
 2. Nuo kynttilälyhdyt ovat niin upeita. Kynttilän valo kupissa näyttää varmasti todella kauniilta.

  VastaaPoista
 3. Upea valaisin! Itse olen metsästämässä kattolamppua makuuhuoneeseen. Meidän perheen kattovalaisimista ja lamppuongelmista kirjoitin juuri tänään blogiini http://www.helmiamanda.fi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mielenkiintoista nähdä minkä lampun valitsette. Viikonloppuja!

   Poista
 4. Upeita ostoksia, katseeni kiinnittyy kaikkeen kiiltävään sisustuksessa tällä hetkellä :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihailin juuri hankkimaasi kynttilänjalkaa blogistasi :) Viikonloppuja!

   Poista
 5. Hei Mervi! Löysin blogiisi kun googlettelin Adean Band sohvaa. Luin aiemmista postauksista, että siinä on Metro kangas, sävyä et muista? Löytyisikö sohvan kauppakuitista? Voisitko metsästää mulle tiedon? Näyttää ihan täydelliseltä tuo teidän sohvan sävy! Olisin tosi tosi kiitollinen! Linnea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Linnea, kuitti ei ollut lainkaan huono idea. Siinä lukee: Kangas Metro 04. Käyhän tsekkaamassa luonnossa onko sellainen kuin blogikuvissa. Meillä lapsiperheessä eläväpintainen kangas on toiminut hyvin :)

   Poista
 6. Kiitos!! Meilläkin on kaksi pientä lasta niin kiva kuulla! Oletko ollut tyytyväinen tuohon väriin? Oletteko pesseet päällisiä, onko pysyneet hyvinä? Onko kangas pysynyt muuten hyvänä? Jotain muuta mitä tulee mieleen Band sohvasta? Vepsäläisellä Band on nyt -15 prosenttia ajattelin mennä tekemään tilausta :)). Linnea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa taas, olemme olleet tyytyväisä väriin ja kangas on pysynyt hyvänä. Emme ole pesseet päällisiä kertaakaan. Olemme pitäneet sohvasta. Se on mukavan rento ja tilava, juuri passeli meidän tarpeisiin. Kannattaa varmasti hyödyntää tuo -15% alennus. Ainoa miinuspuoli, jonka sohvasta voi mainita on melko suolainen hinta.

   Poista
 7. Ja vielä kysyn että onko tuo sohvan malli tai "koodi" mikä? Linnea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvan moduulien koot näet tästä postauksesta:
   http://modernipuutalo.blogspot.fi/2012/06/sohvan-paikka.html
   Tämän kummempia malli tai koodinumeroita en osaa kertoa. Toivottavasti tästä oli apua. Adean moduuleistahan pystyy rakentelemaan erilaisia kokonaisuuksia. Toivottavasti mieleinen ratkaisu löytyy!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit