Bzzzz...

Artek A331 "Mehiläispesä"

Uusin lamppurakkaus, Artekin mehiläispesä, valaisee makuuhuonettamme. Sopivaa valaisinta etsittiin pitkään ja hartaasti. Mehiläispesä oli koko ajan listalla, mutta ei houkutellut hintansa puolesta. Kun törmäsin tähän täysin valkoiseen yksilöön, josta oli vieläpä raapaistu 300 euroa hinnasta pois, niin ostopäätös tuntui suht. helpolta. Mehiläispesä jatkaa Aallon valaisimien sarjaa kotonamme. Ruokailutilaan olemme hankkineet aiemmin mustat "Käsikranaatit" ja olohuoneen kulmaikkunan edessä keinahtelee musta "Kultakello".
Mä vaan niin tykkään näistä valaisimista <3

Mervi

Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Oijoijoi! Mehiläispesä on minunkin monivuotinen haaveeni. Mistä löysitte noin sopuhintaisen yksilön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi sanaa: Artek Aitta :)
   Sinne vaan katselemaan.

   Poista
 3. Kaunis valaisin ja mihin hintaan!

  VastaaPoista
 4. No herramanjee!!!! Teillähän tapahtuu! Hieno tuo kokovalkoinenkin ja mikä hinta... Edellisen postauksen naulakkokin on aivan ihana, jäi siihen kommentoimatta.

  terkut vaan Turun samikselta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan Samis, nyt täytyy sanoa, että olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Olisin mielelläni ottanut myös kultaisen version, mutta sellaista ei ollut tarjolla näin hyvään hintaan.

   Poista
 5. Oi hitsiläinen! Teillä tuo Artek-tiimi vaan jatkaa kasvamistaan ja minä täällä ihan viherryn kateudesta. ;D Onpa upea mehiläispesä ja voi herttileijaa taas mikä alelöytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, että mitä vanhemmaksi tulen sitä enemmän Artek viehättää ;) Tämä oli kyllä kiva löytö.

   Poista
 6. Kaunis valasin ja sopii juuri teidän kodin henkeen!

  VastaaPoista
 7. Tyylikäs, ajaton ja yksinkertaisen kaunis. Sitä kaikkea tuo kaunokainen on! Valaisimia ei voi koskaan olla kotona liikaa. (Eihän.....) ;)

  VastaaPoista
 8. Ai, että mikä herkkupesä! Mä kans rrrakastan Artek:n valaisimia!

  VastaaPoista
 9. Miten koette valaisimen tehon sopivan isomman ruokapöydän ylle? kävin liikkeessä katsomassa ja jäin miettimään, valaiseeko tämä kauan haaveilemani ihanuus kuitenkaan riittävästi. Kaunis, upea valaisin joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi ! ostettiin kyseinen valaisin ruokapöydän päälle ja todettiin sitten että valaisuteho on olematon :( en tiedä mihin tätä valaisinta oikein voisi käyttää kun valoa ei tule juuri mitään ? kaunis se on mutta ei sillä mitään tee.

   Poista
 10. Hei, jos olisit koskaan halukas myymään kokovalkoisen mehiläispesä valaisimen täältä löytyisi yksi innokas ostaja! �� Koko valkoista ei tunnu saavan enää mistään. T. Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kokovalkoista ole koskaan valmistettukaan. Tuo valaisin on varma kopio.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit