Naantalista Kainuun korpeen

Ajelimme alkuviikosta Hangon kautta Naantaliin. Vietimme pari yötä Naantalin kylpylässä nauttien kylpylän tarjoamista ihanista hoidoista ja hemmottelusta. Lasten mielestä siistein juttu uimisen lisäksi taisi olla minijunakyyti kylpylältä Naantalin vanhaan kaupunkiin. Itse pelkäsin selkävamman puolesta, niin töyssyistä ja tökkivää menoa oli tarjolla.


Kylpylän shopista hankin täydennystä syksyn ihonhoitotuotteisiin. Väriterapiaa töiden aloitukseen tuo Alessandron radical red kynsilakka. Paluu arkeen on edessä jo maanantaina.


Ennen töihin paluuta ehdin vielä vetää jalkaan anopin neulomat villasukat ja käväistä kalassa Kainuun korvessa.


Palaillaan, 

Mervi :)

Kommentit

 1. Toivottavasti nautitte olostanne kotikaupungissani Hangossa, surffibaari on suloinen. Villasukat ihan parhaita. Mukavaa loppulomaa :)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa Kainuuseen. Nyt kysymys aiempiin postauksiin liittyen, teillä on molemmat lamput, Milk ja Cosy, ja kun meillä ei ole tilaa tällä hetkellä kuin yhdelle pöytävalaisimelle, joten pitäisi valita. Ja kun en osaa päättää, kauniita molemmat, ja kun sinulla on käytännönkokemusta, osaisitko auttaa? Onko niissä käytännön tai visuaalisuuden kannalta katsoen jotain, mikä vaikuttais valintaan? Terveisin Katti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kauniissa Kainuussa olisi viihtynyt pidempäänkin. Pidän kummastakin valaisimesta todella paljon. Molemmissa on himmennettävät katkaisimet ja ne luovat ymprärilleen pehmeää valoa. Cosy valaisinta on kahdessa koossa, joten koon puolesta siinä on enemmän vaihtoehtoja. Tosin Milk valaisinta taitaa saada nykyään myös mustilla jaloilla. Sellainen pikkujuttu Milkissä on, että sen kupu tulee liimata kiinni varjostimeen. Itse en ole tätä vielä tehnyt ja toistaiseksi on pysynyt hyvin paikallaan, mutta riski tipahtamisesta on olemassa. Mieheni suosikki näistä kahdesta valaisimesta on Cosy ja jos itse valitsisin vain toisen, niin melkeinpä kallistuisin Cosyyn. Nämä tosin ovat makujuttuja ja paljon riippuu myös ympäristöstä johon valaisin on tulossa. En usko, että menet pieleen kummankaan kanssa :)

   Poista
 3. Kaunis kiitos vastauksestasi. Olen häviämässä kotonani äänestyksen 3-1. Tykkäisin niin kovasti Milkin puun ja lasin yhdistelmästä, mutta kyllä Cosykin kaunis on, joten en taida tässä tappiosta huolimatta juurikaan hävitä... Katti

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit