Kirpparilta


Ukkosesta ja sateesta huolimatta torstai oli hyvä päivä. Työmatkalla pysähdyin pikaisesti paikallisella kirpparilla. Tein sieltä aika kivat löydöt. Ostin muutamalla eurolla kotiin marmorisen juustotarjottimen ja Kauneimmat klassikot -sisustuskirjan. Minun olisi tehnyt mieli tarttua kirjaan välittömästi, mutta kännykkä piippasi ja muistutti juoksulenkistä. Eipä siinä sitten muu auttanut kuin kiskoa trikoot jalkaan ja säästää kirja viikonlopuksi.

Ennen nukkumaanmenoa on vielä pakko katsoa muutama jakso Homeland -sarjaa Netflixistä. Löydettiin sarja eilen ja ollaan nyt miehen kanssa ihan koukussa.

Mahtavan mukavaa loppuviikkoa, Mervi

Kommentit

 1. Kivat ostokset teit. Hmmm, mä ns yritän koukuttaa ittiä johonkin sarjaan netflixissä mutta en ole vielä onnistunut.. Pitääki kurkistaa tätä sarjaa joku päivä. Heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on kiva seurailla sarjoja Netflixistä omaa tahtiin. Toivottavasti löydät jonkun kivan sarjan. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Homeland on tosi hyvä!
  Nim. toista kautta odotteleva

  VastaaPoista
 3. Marmorilla taitaa olla alkamassa uusi aikakausi....Kivat löydöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Tällaiset pienet ja edulliset marmorijutut piristävät kivasti kotia.

   Poista
 4. En ole ennen kommentoinut, mutta luen säännöllisesti blogianne. Yksi lemppari blogeja.
  Me rakennetaan teidän ihan lähelle omakotitaloa. Joskus kun käymme poikani kanssa teidän viereisessä olevassa isossa puistossa ihailen matkalla sinne teidän taloa :)

  Itse en ole vielä käynyt siinä kirpparilla, mutta olisi tarkoitus joku päivä käydä katsastamassa millainen se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tosi kiva, että kommentoit!!! Älä kuitenkaan katsele liian tarkkaan meidän pihaa. Se on niin kovin kesken, että ihan nolottaa :) Alueen vanhemmilla on oma fb-ryhmä. Jos et vielä ole liittynyt niin suosittelen liittymään. Tsemppiä raksaprojektiin. Toivottavasti törmäillään kylällä!

   Poista
 5. Mervi, sulle on blogissani haaste! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit