Uutta tauluhyllyllä

Teemu Järvi IllustrationsKäväistiin tyttären kanssa lauantaina Design Market tapahtumassa Helsingin Kaapelitehtaalla. Esillelaittajia ja yleisöä oli saapunut paikalla runsain mitoin. Aivan Merikaapelihallin viimeisestä nurkasta löytyi kuvittaja Teemu Järven myyntipiste. Se oli kuulkaas salamarakkautta, kun tyttären kanssa näimme eläinaiheiset grafiikkateokset. Lauantaina mukaamme lähti kettu ja jänis ja sunnuntaina oli vielä lähdettävä hakemaan metsäkaurista. Mukavaa, kun tauluhyllyllä on nyt teoksia, josta tykkäävät niin perheen aikuiset kuin lapset.

Terkuin, Mervi

ps. kiitos kaikille aiempiin postauksiin kommentoinneille! Vastaaminen laahaa hieman jäljessä, mutta pyrin palailemaan kommenttien pariin heti alkuviikosta.

Kommentit

 1. Kivoja teoksia ja sopivat hyvin seinällenne. Minäkin olen miettinyt eläinkuvituuksia viikonloppuna, mutta tyynyjen osalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija. Tyynyihin painetut eläinkuvitukset ovat myös minusta tosi viehättäviä.

   Poista
 2. Oijoi miten tyylikkäitä! Itsekin bongasin Järven metsäkauriin vanerille toteutettuna uusimmassa Dekossa, ja jäin haaveilemaan samanlaista uuteen kotiimme - vaneriseinälle of course...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin bongailin dekosta ja se oli rakkautta ensisilmällä.. jotenki noi kauriit on nyt lähellä sydäntä, juuri tuli hankittua Vallilan metsänhenki-verhot :)

   Poista
  2. Samaista Dekon kaurista ihasteltiin myös täällä. Design market tapahtumassa vanerille oli painettu jänis, eikä sekään näyttänyt ollenkaan hullummalta.

   Poista
 3. Onpa tosi kivat! Minulla on heikko kohta eläinkuvituksia kohtaan. :)

  Minäkin satuin huokailemaan ihastuksesta tuon Dekon vanerisen metsäkauriin perään. Se olisi myös meille ihan täydellinen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aivan samaa mieltä, vanerille painettu kauris on todella upea!

   Poista
 4. Loistavat valinnat! Eläimet sisustuksessa on alkanut todella paljon houkuttamaan myös minua. Tyynyissä, tauluissa, vuodevaatteissa koriste-esineissa ja vaikka missä. Hyvältä näyttää teillä jälleen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eläinaiheet viehättävät myös omaa silmää :)

   Poista
 5. Samoin kun moni edellä kommentoinut, ihastuin Dekossa minäkin vanerille maalattuun metsäkauriiseen. Kauniita ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat! Design market tapahtumassa vanerille oli painettu jänis. Se oli melko hätäisen näköinen pinkoja:D

   Tuija, miten hienon metsäkauriin oletkaan taiteillut teidän liitutaululle!

   Poista
 6. Oi, miten kauniit! Oletko huomannut Hemtexin valkoiset keraamiset eläimet, sopisivat hienosti noille pariksi?

  Iloa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen törmännyt Hemtexin eläimiin jossain blogissa ja kiinnostuin niistä silloin. Asia oli täysin unohtunut, mutta nehän tosiaan sopisivat hyvin jatkamaan teemaa. Kiitos vinkistä!!! Iloa myös teidän viikkoon :)

   Poista
 7. Tosi kauniita ja sopivat hyvin noiden muitten taulujen kera.

  Mukavaa päivää

  Sanna

  VastaaPoista
 8. En yhtään ihmettele salamarakkautta! Onpa kyllä kerrassaan kauniit.

  VastaaPoista
 9. Noi on niin ihania!<3 Meinasin hankkia jo samaisen kokoelman, mutta tällä hetkellä kun ei ole seinätilaa, jäivät ne vain haaveeksi. Sitten kun saadaan uusi pirtti valmiiksi, hankin nuo kyllä oitis!:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit