Lempivärit
Näihin kolmeen kuvaa on vangittu värit joita tykkään käyttää sisustuksessa. Valkoisen, harmaan, mustan, ruskean ja puun sävyt tuntuvat toimivan meillä niin kesällä kuin talvella.

Värien lisäksi olen tänään miettinyt sisustusongelmaa, joka liittyy olohuoneeseemme. Tai ei kyseessä nyt varsinaisesti mikään ongelma ole, mutta jotain piristystä tilanne kaipaa. Joo, oikein arvasitte! Miehellä ei vielä ole harmainta aavistusta tulevasta ;) Kerron tästä mieltäni askarruttavasta ongelmasta lisää ensiviikolla.

Mukavaa sunnuntaita, Mervi

Kommentit

 1. Ruskea väri ja tummemman puun sävyt on meillä nyt nosteessa. Jossain vaiheessa tuntui, että ei enää koskaan, mutta nyt keskiruskeat puulajit miellyttää jo kummasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se mieli muuttuu. Tuttua myös täällä :)

   Poista
 2. Ihanaa, jään jännityksellä odottamaan, kuten varmaan mieskin :-D

  VastaaPoista
 3. Komppaan täysin näissä sävyissä, ovat lempparit täälläkin! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista! <3 Mulle ruskea on vielä vähän sellainen mörkö. En tiedä mistä ihmeestä sellainen on kehittynyt, ehkä edellisessä kodissa oli siihen hieman kyllästymisreaktio ja siksi en halunnut tähän kotiin mitään ruskeaa, paitsi tietysti puunsävyä. Ehkäpä minäkin vielä jossain vaiheessa tulen taipumaan, kun sitä näkee vähän siellä ja täällä.

  Mielenkiinnolla odotan uutta projektiasi! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit