Olohuoneen villamatto
Kiikutin olohuoneen raitamaton varastoon ja toin tilalle Ikean valkoisen Vitten maton. Suosin kotonamme Ikean järkevän hintaisia villamattoja. Mattohistoria juontaa juurensa ajoilta jolloin perheessämme vielä oli koira. Kuudentoista koiravuoden aikana matot kohtasivat koirien taholta erinäisiä vastoinkäymisiä ja niitä jouduttiin uusimaan lukemattomia kertoja. Kenties elättelen vielä toivetta uudesta koirasta pysytellessäni mattojen kanssa tutulla linjalla.

Lauantai terveisin, Mervi :)

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Siellä se nurkassa sinnittelee :) Hauska juttu on myös se, että poika on innostunut puun hoidosta.

   Poista
 2. Heippa, ekaks mun on pakko sanoa että oon tosi iloinen bongattuani teidän blogin! En ole nimittäin aiemmin lukenut yhtäkään blogia jossa sisustajalla olisi aivan sama maku kuin itselläni! Meillä on tosi paljon samoja juttuja kuin teillä :) Matosta piti kysyä, lähteekö siitä nukkaa? Ostin juuri ikeasta l.valk. Ådum-maton siinä pelossa että Vitten-matto päästää nukkaa :( Jos näin ei ole voisin ostaa itselleni sellaisen toisen maton kaveriksi :)

  -Pauliina K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina, tosi kiva kuulla! Me ollaan varmaan jotain sisustaja kaksosia ;)Mielestäni matosta ei lähde mitenkään erityisemmin nukkaa. Jostain aiemmasta Ikean villamatosta muistan imuroineeni nukkaa ämpäri tolkulla.Mukavaa viikkoa!

   Poista
 3. Mitä Mervi tuo teidän sohva maksoi? Se on vaan niin ihana! L.M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,
   laitoitpas heti pahan kysymyksen. Yritän aktiivisesti unohtaa sohvan hinnan ;) Muistaakseni sohvan hinta pyöri 4 000 € nurkilla. Perustelin hintaa itselleni pitkäaikaisella sijoituksella :)

   Poista
 4. voih, samoja koirahaaveita täällä, mutta nyt tyytyisin tuollaiseen mäykkyyn sohvalla :) Terv. ingrid

  VastaaPoista
 5. Hei! Kuule, sopiiko kysyä oletteko olleet tyytyväisiä mattoon? Haluaisin kovasti ostaa samanlaisen, mutta huolestuin vähän luettuani yhdestä Ikean vastaavasta, mutta vanhemman malliston tuotteesta (korkeanukkainen Stockholm-matto) että siitä lähtee todella paljon nukkaa ja pölinää. Mitenköhän mahtaa olla asian laita tämän maton kanssa? Terveisin, Veera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei enää ole ko mattoa, mutta muistaakseni tästä ei lähtenyt merkittävästi nukkaa. Minulla on ollut aiemmin toinen Ikean villamatto, josta lähti nukkaa tolkuttoman paljon.

   Poista
  2. Ok, kiitos - täytyy vielä miettiä asiaa. Mukavaa viikkoa! V

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit