Syysbreikki

Viikon kuluttua otamme pienen irtioton arjesta syysloman merkeissä. Olen buukannut lennot, hotellin ja auton Mallorcalle. Tänään onkin tarkoitus tehdä tarvittavat hankinnat reissua varten. Kosmetiikan karsin lomareissuilla minimiin ja pakkaan mukaan ainoastaan tuotteita, jotka sopivat koko perheelle. Aivan ensimmäiseksi kuitenkin varmistan, että matkalaukusta löytyy riittävä määrä pokkareita. Ilman kirjoja loma ei vaan tunnu lomalta. Ajattelin myös etukäteen kartoittaa kohteita, joita olisi mukava nähdä saarella vierailun aikana. Suurempia suunnitelmia tai tavoitteita en reissulle aseta, vaan lomalla edetään päivän fiiliksen mukaan.


Ennen perhereissua piipahdan pikaisesti Tallinnassa. Mikäli ehdin ja jaksan, niin käväisen muutamassa keskustassa sijaitsevassa sisustusliikkeessä. Cirkuksen Joannan tekemä juttu Tallinan sisustuskaupoista toimikoon oppaanani.

Iloista viikonloppua!

Mervi

Kommentit

 1. Hyvää Tallinnan reissua ja loistavaa rentouttavaa lomaa sitten kun sen aika koittaa :-)

  VastaaPoista
 2. Voi että, tuollainen irtiotto arjesta tekisi hyvää kyllä itse kullekin:)! Sebamedin pesuneste on muuten meillä(kin) ahkerassa käytössä, toimii likaan kuin likaan:D

  VastaaPoista
 3. Tuossa päivällä laten äärellä mietitiin miehen kanssa kesälomareissua Italiaan että jos nyt jo varattas majapaikka samasta mestasta missä olimme tänä kesänä. Ennen kesää kyllä mahtuu pari muuta ulkkomaanreisua. Nauttikaahan reissusta.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa lomaa:)
  Eilen palasimme Ponta Delgadasta tänne Lapin koleuteen...
  Onneksi muutama sata kuvaa kannattelee yli talven:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit