Syystukka

Kävin tänään päivittämässä hiuksiin syyslookin Helsingin keskustassa sijaitsevassa Salon Noir Conceptissa. Salon Noir on mainio kampaamo myös sisustusintoilijalle.  Sisustus on omaperäinen ja niin täynnä yksityiskohtia ettei kaikkea pysty ensimmäisellä käynnillä edes rekisteröimään. 
Ja sitten se lopputulos. Otsatukasta en luopunut vieläkään, mutta hiusten pituudesta lähti pois yli kymmenen senttiä. Hiuksiin tehtiin lämmin, kuparinsävyinen liukuvärjäys. Ei siis mitään kovin radikaalia muutosta, vain pientä fiksausta syksyä varten. Lopuksi täytyy vielä todeta, että ruuhkavuosia elävän nelikymppisen naisen aamujen pelastus on helppo ja toimiva hiusmalli. Kiitos Simo!
Illan jatkoja, Mervi

kampaamokuvat: www.behance.net

Kommentit

 1. OI mikä kampaamo:) ja kiva tukka. Täällä kylässä pitkästä aikaa:) Ihania postauksia. Makkaraa ja muusia myös täällä tänään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit! Tulin heti selailemaan postauksiasi :)

   Poista
 2. Kaunis väri! Hauska sattuma, meillä nimittäin koko perhe sai syystukan tänään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä päivästä voisi siis tehdä virallisen syystukkapäivän :)

   Poista
 3. Ihanan syksyinen ja lämmin väri! Perjantaina itsekin hemmotteluun menossa. Ah, miten se voikaan aina olla yhtä suuri ilo päästä kampaajan penkille kerran kuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla usein venähtää kampaamokäyntien väli ja menenkin aina melko ylikasvaneessa lookissa parturoitavaksi ;)

   Poista
 4. Nätti tukka; malli ja väri. Sopii sulle tosi hyvin! Kampaamokin näyttää kivalta. Hmmm, mites pitkä toi mun juurikasvu olikaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Kannattaa kokeilla. Itse olen käynyt pitkään Simo Landinilla, eikä toistaiseksi ole tarvinnut katua ;)

   Poista
 5. Nätti! Ja onpa kampaamo hauskan näköinen :)

  VastaaPoista
 6. Nätti! Ja onpa kampaamo hauskan näköinen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit