Terassilla - hetki ennen ukkosta






Otsikon mukaan, kuviin on taltioitunut hetki ennen ukkosta. Terassimme on vielä kovin karun oloinen, sillä viime sunnuntaiksi haaveilemani terassiprojekti ei toteutunut suunnitellusti. Täysin puskista tullut kesäflunssa kaatoi minut vuodepotilaaksi lähes kahdeksi vuorokaudeksi. Tänään iltapäivällä olin niin hyvässä kunnossa, että otin esiin muutamia tekstiilejä lisätäkseni terassin viihtyisyyttä. Eipä olisi kannattanut, sillä hetki somistelun jälkeen taivas murahti vastalauseensa ja sain kerätä pehmusteet ja peitot katoksen alle sateelta suojaan. Loppuillan vietän ideoiden istutuksia ja muita pieniä sisustuksellisia yksityiskohtia, joiden avulla terassista tulisi koko perheelle mieluinen kesähuone.

Terveisin, Mervi

Kommentit

  1. Kivaa kun saitte terassin valmiiksi. Tuo teidän terassi on ihanan suojaisa, voi ihan rauhassa makoilla biksuissa eikä tarvi miettiä ohikulkijoita. Meillä on projekti vasta alkamassa, joten toivottavasti hyvät terassikelit jatkuu. Pikaista paranemista Mervi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä onkin tosi hienot terassisuunnitelmat eikä tila tule varmasti loppumaan kesken. Odotan innolla lopputulosta. Kivaa viikkoa Kati!

      Poista
  2. Tois kivan kokoinen teranssi....mahtuu sisustelemaankin hyvin...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, tänä kesänä ei suurempia hankintoja tehdä, mutta kivahan se on suunnitella :)

      Poista
  3. Oi miten kaunista! Ja toimii kyllä noi Tolixit niin hyvin tuolla terdellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Tolixit on ihan kelpo terassituolit.

      Poista
  4. Upea tuli! Mikäs tuossa on syödessä - mahtuu isompikin poppoo. Oikein kivan näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilja! Haaveissa on myös suurempi ruokapöytä :)

      Poista
  5. Ihanan iso terassi! Täälläkin terassi haaveissa... Miten se ukkoskuuri osuukin aina "väärään saumaan", itse pääsin just samalla hetkellä töistä kun kuuro alkoi, ja eihän sitä sateenvarjoa silloin ollut mukana. ;) Ei olisi varjo kyllä auttanut mitään siinä sateessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ei olla sokerista ;) Sateen jälkeen ilma on kyllä ihanan raikas.

      Poista
  6. Ei auta Sköna henmeikä Lantliv, jos itsellä EI ole makua!
    Ihan tavallinen terassi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta. Tavallinen terassi tavalliselle perheelle.

      Poista
  7. No voit hitsit, eli se olikin flunssa joka hyökkäsi! No hyvä jos nyt on jo parempi olo :)
    Hyökkäyksistä puheen ollen...
    Taivas aikalailla "repesi" eilen. Hurja sade ja meillä tuli jopa rakeita! Sellaisia peukalonpään kokoisia!! Mitä ihmettä!?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, aivan yllättäen hyökkäsi :D. Mukavaa viikkoa Aino-Kaisa!

      Poista
  8. Inspistä kerrakseen, tykkään kovasti teidän pergolastanne! Yksi kysymys, johon on mahdollisesti vastaus jossain täällä blogissanne, mutta jota en tähän hätään löytänyt: onko pergolaanne tulossa "kattoa" eli tuleeko siihen sateensuojaa vai jääkö pergola avoimeksi? Itse olen pohtinut vastaavaa ratkaisua, mutta haluaisin terassille sateensuojaa, enkä ole oikein keksinyt järkevää ja helposti puhtaanapidettävää kattoratkaisua. Haluaisin, että katossa olisi tuo pergolamainen fiilis ja tällöin en ole keksinyt pleksiä kummempaa kattoa tuohon päälle (apua, kuinka kamalaa se olisi siivota). Oletteko pyöritelleet vastaavia juttuja mielessänne?

    - Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Paula ja kiitos kommentista! Harkitsimme kattoa, mutta päädyimme katottomaan ratkaisuun. Yhtenä vaihtoehtona kattomateriaaliksi mietimme lasia. Myös pleksi vaihtoehtoa pyöriteltiin ajatuksissa. Tsemppiä suunnitteluun!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit