Kiertolainen
Työviikko on jo puolessa välissä, kiitos lähestyvien pääsiäispyhien. Muutaman päivän breikki tulee tarpeeseen. Ei haittaa vaikkei aurinko paista tai kelit suosi, nyt kaipaan erityisesti aikaa perheen ja ystävien kanssa. Juuri tätä onkin luvassa pääsiäisenä.

Blogi kommentteihin vastaaminen laahaa pahasti perässä. Pahoittelut siitä. Laitetaan tämäkin asia kuntoon pääsiäisen aikana. On aikoja, jolloin työelämän ja arjen kiireet painavat päälle niin kovasti, että sitä kyseenalaistaa koko blogiharrastuksen järkevyyden. Toisaalta, jos blogi hieman ottaa, niin kyllä se myös antaa. Kiitos, että kommentoitte! Kiitos, että olette jaksaneet pysyä mukana blogimme eri vaiheissa!

Kuvissa jo tutuksi tullut kaktus. Tällä kertaa kaktus seikkailee makuuhuoneessa. Siitä on tullut varsinainen kiertolainen. Pahaa pelkään, että tämä on Fengshui oppien mukaan täysin väärä sijoituspaikka kaktukselle. Minusta on kuitenkin mukavaa nähdä sen särmikkään piikikäs olemus ensimmäiseksi aamulla. Mieluiten tietenkin näkisin rakkaan mieheni, mutta hän on useimmiten ehtinyt lähteä koiran kanssa aamulenkille siinä vaiheessa, kun itse vasta hieron unihiekkaa pois silmistä.

Tiistai terveisin, Mervi

Kommentit

 1. Ymmärrän enemmän kuin hyvin - itse asiassa en käsitä ollenkaan miten te työssäkäyvät perheelliset ylipäätään pystytte bloggaamaan. Itsellä samassa elämäntilanteessa olevana en meinaa ehtiä edes lukemaan blogeja, vaikka muutamaa pyrin seuraamaan jotenkin säännöllisesti ja pidän formaatista, puhumattakaan siitä, että keksisin aiheet, kirjoittaisin tekstit, kuvaisin ja käsittelisin kuvat, vastailisin viesteihin, seuraisin blogikollegoja,ja trendejä, .... Hengästyn jo pelkästä ajatuksesta. Ja jos mietin paljonko (kue: vähänkö.) yhteistä aikaa on vaikka puolison kanssa, ja miten saatan joskus jo blogeja selaillessa saada kommentin "voitaisko vaikka jättää noi mediat?", niin oikeasti kiinnostaisi jollain tasolla tietää miten saat yhtälön toimimaan ja miten paljon käytät esim. viikkotasolla näihin juttuihin. Jos siis haluat jakaa ajatuksia.

  Jessy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jessy ja kiitos kommentista! Meidän blogi alkoi raksapäiväkirjana ja on kulkenut huomaamatta mukanamme tiukimman raksa-ajankin jälkeen. Blogi on mieheni ja minun yhteinen harrastus, mikä keventää "taakkaa". Olemme kokeneet monet naurut blogia kirjoittaessamme ja kommentteja lukiessamme. Kaipa se on tämä lukijoiden välinen vuorovaikutus, joka saa aina palaamaan harrastuksen pariin. Itse seurailen myös blogeja, mutta kommentoin valitettavan vähän. Kuviin teen vain pieniä muokkauksia, koska aika eivätkä taidot riitä enempään. Linjattoman blogimme postaustahti vaihtelee melkoisesti ja juttujen on synnyttävä arjen kiireiden keskellä järkevässä ajassa. Pitäisi joskus ihan kellottaa kuinka paljon aikaa viikossa menee bloggailuun. Toisaalta kuvaaminen ja blogin kirjoittaminen ovat hyvää vastapainoa päivätyölle ja saavat tehokkaasti unohtamaan kaiken muun. Jos olisin aloittanut blogin kirjoittamisen yksin, blogia tuskin enää olisi olemassa. Nostankin hattua kaikille aktiivisille bloggareille! Mukavaa pääsiäisen aikaa!

   Poista
 2. Kaikki tajuaa, ettei aina voi ehtiä tai jaksaa. Blogi voi vähän odottaa, jos siltä tuntuu. Ei oteta stressiä, vaan blogataan omaan tahtiin. Kivaa pääsiäistä ja terkut täältä Ruotsin alpeilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli hetkellinen EPEK syndrooma. Ei Pysty, Ei kiinnosta. :D
   Ihanaa pääsiäistä Kati ja perhe!

   Poista
 3. Juuri selasin tiedä alkuvaiheen raksajuttuja kun itsellä nyt aihe ajankohtainen. Elli bloginelää postaisit tai et. ei itsellekään aika eikä mielenkiinto riitä, juuri pari päivää sitten olin lopettamassa, mutta se menee ohi. Hyvää pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tsemppiä raksailuun ja aurinkoista kevättä!

   Poista
 4. Tuttu tunne. Mä oon tosin tällä viikolla karsinut blogiakin enemmän kaikista pakollisista kotitöistä. Ja sen kyllä huomaa :)

  VastaaPoista
 5. Samaa ajan riittämättömyyden tunnetta huokailen täälläkin. Pääsiäinen onkin pyhitetty kotona olemiselle, perheelle, kodin laitolle, kädentöille, lenkkeilylle.. Kiirettömyydestä nautiskelua sinnekin♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija, täällä nautitaan kovasti pääsiäisestä!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit