Sivupöytä marmorilevystä

Tick pöydänjalat kuva

Tick pöydänjalat kuva

kuva

kuva

marmorilevy kuva

Blogissa on vietetty hiljaiseloa johtuen arjen kiireistä. Modernin puutalon instagram päivittyy kuitenkin tiheämpään tahtiin mikäli haluat seurailla tunnelmia sitä kautta.

Olen viikonlopun aikana mietiskellyt uutta pöytäprojektia. Ihana kollega suunnittee tekevänsä olohuoneen pöydän Tick metallijaloista ja marmorilevystä. Meillä ei ole tarvetta olohuoneen pöydälle, mutta sivupöytä vastaavista materiaaleista kiinnostaisi kovasti. Tuollaisiin jalkoihin sopisi täydellisesti lähes mikä tahansa materiaali. Tällainen pöytähän olisi ideaaliratkaisu vaihtelua kaipaavalle sisustajalle.

Aurinkoa alkavaan viikkoon,

Mervi

Kommentit

 1. Hyvä idea :) Nuista jaloista olis moneksi... Auringonpaistetta täälläkin toivotaan, nyt on tuiskunnut ja tuullut koko päivän :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaus on sisällä, saa nähdä koska tykötarpeet saapuvat :)

   Poista
 2. Noita samoja jalkoja olen meillekin mietiskellyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalat näytti niin näppäriltä ja moneen tilaan sopivilta, että päätin tilata ne :)

   Poista
 3. Marmorin kohdalla ongelmaksi voi tulla paino tai kestävyys. Ohut marmori murtuu helposti ja paksu taas painaa. Omat marmorilevyt olen laittanut toisen levyn päälle, jotta eivät katkea iskusta. Monesta kohtaa tukeminen riittää myös, mutta noilla jaloilla levyn pituus on lähes kokonaan tukematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä pointteja! Kollega oli jutellut sisustusuunnittelijan kanssa, joka oli tehnyt suunnittelemaani sivupöytää suuremman toteutuksen vastaavista materiaaleista. Toistaiseksi pöytä on pysynyt kasassa. Uskaltauduin tämän perusteella tekemään tilauksen. Hieman jännittää kuinka tässä käy.

   Poista
 4. Nää jalat on kyllä hienot ja monikäyttöiset. Hieno ja monikäyttöinen idea, eikä varastoiminenkaan vie pahemmin tilaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit