Swan olohuoneessa


Viikkohan siinä lähes vierähti ennenkuin sain tartuttua kameraan. Ohessa muutamia kuvia olohuoneesta tältä aamulta. Viikkosiivous on tekemättä ja auringonpaiste korostaa ikkunoiden likaisuutta, mutta niistä viis, kevät tekee ihmisen onnelliseksi.

Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua! Mervi

Kommentit

 1. Hyvinhän ikkunoista vielä näkee läpi :D Ei näytä koiruliakaan häiritsevän, niin söpösti loikoilee. Naapureiden touhujako kurkkii? Tuolin lisäksi kuolaan nuita mattoja...harmikseni tuo pidempi malli on liian pitkä lyhimmilläänkin minun tarkoitukseen. Täytyy ehkä ottaa uusi suunnitelma käyttöön. Mukavaa lauantaita sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepe tykkää katsella maailman menoa sohvan selkänojan päältä. Taitaa olla ihan lempparipaikka :) Kuva ei kertonut aivan koko totuutta ikkunoista. Ne olivat todella huonossa kunnossa.

   Poista
 2. Se on vaan niiiiiin valtavan upea kaluste. Ja istuu kotiinne kuin nenä päähän. Pidän teidän mustan, valkoisen, harmaan ja lämpimän puun kauniista harmoniasta. Viihtyisin tuossa olohuoneessa oikein hyvin. Ja joo, aurinko on melkoisen säälimätön sekä autolla (pesin eilen) että ikkunoille (suunnittelen pesemistä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja! Arne Jacobsen osasi kyllä hommansa oikein hyvin ;)

   Poista
 3. Ja pitipä sanoa, että Pepe on naku! Suloinen tyyppi sieltä karvan alta paljastuikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naku on ja identiteettikriisiä pukkaa. Alta paljastui herkkä kaveri :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit