TölkkitulppaanitOi kun vaimo oli ottanut tähän nättejä kuvia. Pyysi minua kirjoittamaan pari riviä,  olen kuulemma osallistunut nyt liian vähän tähän blogituotantoon. Tilasi jotain kepeää lauantaitekstiä. Mutta ajatus kulkee hitaasti. Työpaikan Tallinnan -reissu saattaa osaltaan vaikuttaa.

Lähinnä mietin noista kuvista, että mikä ajatus lienee ollut laittaa nuo tulppaanit tuohon lasipurkkiin? Jännä nähdä miten suhtautuvat. Ei olisi tullut kyllä itsellä mieleen. Mitenköhän hän meinaa kastella noita niin, että tuo purkki ei mene heti ihan törtsin näköiseksi? Miettiköhän loppuun, tuskin. Jänniä ideoita tulee hänelläkin mieleen. Mennään huomenna Kevätmessuille, sieltä tarttuu mukaan sitten varmaan taas uusia ajatuksia. Itse ajattelin katsella vain grillejä ja koneita. Jäi grilli ostamatta viime kesänä. Olis kiva grillata.

Seuraavaksi kinastellaan illan leffasta. Muuten hyvä vaimo, mutta tosi huono leffamaku.

Mukavaa viikonloppua,

Petri

Kommentit

  1. Jos käyttäisin termiä "huutonaurua", käyttäisin sitä tässä. Iskee sunnuntaiolotilaani tämä postaus, vaikka en ole ollut edes Tallinnassa. Mervi lienee ajatellut, että tulppaanien sipulit näkyvät kauniisti purkin läpi. Erikoisnaisia me bloggaajat. Hauskaa leffailtaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit