Mies petaa


Sunnuntain kuvapoiminta tulee instan puolelta. Kuvan laatu on teknisesti heikko, mutta tunnelmaltaan vahva. Mies on jälleen kerran onnistunut loihtimaan houkuttelevan petauksen, joka hivelee esteetikon silmää. En ole tohtinut koskea sänkyyn koko päivänä jottei uniikki tunnelma pääse rikkoutumaan. Minulla on vahva epäilys, että mies lueskelee selkäni takana sisustusblogeja, joista on omaksunut täydellisesti sisustajia puhuttelevan, kodikkaan huolettoman petaustyylin. Kivasti hän on tällä kertaa asetellut tyynytkin tuohon sängyn viereen. 

Kauniita unia, Mervi

Kommentit

 1. Tämänkin huolettomuuden takana on aivan varmasti tunteja tarkkaa sommittelua ja tavaroiden siirtelyä ;P

  VastaaPoista
 2. On kyllä aikalailla täydellinen petaus:)! Huolettomuus on joissakin tapauksissa erittäin kaunista:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuollaista rentoa ja huoletonta tatsia olen suosinut!

   Poista
 3. Taitava mies! Kysy voisiko Petri aloittaa aivan oman "Sisustusta miesten tyyliin"- ohjelman telkkarissa :D Saisi taatusti paljon katsojia ja näitä edelläkävijän sommitteluja oppisivat muutkin miehet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan ohjelma harkintaan ehdottomasti. Ei ehkä ihan parhaaseen katseluaikaan kuitenkaan :)

   Poista
 4. Petri on todella taitava, vaikkakin ehkä vahingossa 😉 Tuijottelin kuvaa tovin, siinä on mielenkiintoa ja se kestää monta katsomista. Tunnelma on siis todella vahva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaimo on melkein yhtä taitava kuvaaja kuin minä petaaja.

   Poista
 5. Ihana tyyli! Tuolta täälläkin petaus näyttää :D

  VastaaPoista
 6. Kyllä, sisustuslehtiä on selailtu ja poimittu se ydin makuuhuoneeseen, rento ja seesteinen petaus, joka luo tunnelmaa... Jos naisen logiikka on pettämätön, on sitä ehdottomasti myös miesten. Tältä meilläkin näyttää, mikäli mies petailee sängyn. Viisi pistettä,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
 7. Hyvä tyyli, meidän mies tainnut selailla samat sisustulehdet. Kannatan omaa sisustusohjelmaa Petrille. Innon Marko on jättänyt telkkariin aukon - miesluolan mentävän aukon, jonka Petri voisi huolettomalla tyylillään täyttää; erilaista kuin Markolla tai Mikolla, mutta raffia ja rentoa erittäin heterolla tavalla.

  (muistuu mieleen se pihalle lentänyt oliivipuu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran tehtiin töissä videohupailu jonka nimi oli "Hetero sisustaa". En tosin itse esiintynyt siinä, mutta olisin kyllä voinut. Hah, se oliivipuu niin ansaitsi sen. Ei elänyt sataa vuotta vaikka tuotetiedossa niin kehuttiin.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit