Grillailua ilta-auringossa

Uusi grilli on ollut kovassa käytössä. Hartaasti pohdin, että kaasu vai hiili, ja hiileen päädyin. Ja olen tyytyväinen. Onhan tuossa enemmän kaikenlaista värkkäämistä, mutta kaiken työn väärti on. Ajattelin kirjoittaa tähän omasta mielestäni hauskan vertauksen hitaasta hiiligirlistä ja vanhemmasta naisesta, mutta väkevä ennakkosensuuri esti sen. Ei ole sananvapautta meillä.taustalla grillivahti

vaimon grillausjuoma


Ei tarvitse grillata yksin. Karvakaveri on jo oppinut, että tuo uusi musta kapistus on kiinnostava. Tuoksuu hyvälle, ja sisältä tulee kaikenlaista herkkua. Maistiaiset voi lipaista suoraan paistolastasta, vaikka ei niin kuulemma saisi tehdä?


Älykkö

mihin se nyt lähtee? Ei kai se unohda herkkuja tuonne sisälle...

iltapala

Kyllähän se näin on, että burgeripihviin tulee aivan erilainen maku hehkuvasta hiilloksesta. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen olen innostunut uudelleen grillailusta. Sunnuntaina tehtiin burgereita, tänään grillattiin lohta ja esikeitettyjä perunalohkoja. 

Kesä on kiva,

Petri

ps. Grillikuume -ohjelmassa esiintyvän SoMe-kokki/Grillimaisteri Viivin blogista löytyy herkullisen näköinen täytettyjen jalapenojen ohje. Tätä reseptiä täytyy ehdottomasti testata kesällä.

Kommentit

 1. Heh...hitaasta grillistä ja vanhemmasta naisesta...mulla olis oma letkaus, mutta jätän sen nyt sanomatta :)

  Siskolla oli aikaisemmin hiiligrilli ja tykkäsi tosi paljon, tuleehan siihen se oma hyvä maku ruokiin ja karvaturrikin on samaa mieltä siellä. Hauskoja kuvia :) Toivottavasti ilmat suosis, että saa paljon grillata :) Viime kesänä tulikin tosi paljon grillille käyttöä. Viikonloppuja sinne koko poppoolle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain kommentista päivi! Toivotaan, että grillauskelejä riittää.

   Poista
 2. Meidän huushollissa ei ole riittävää kärsivällisyyttä ja suunnitelmallisuutta hiiligrillaukseen. Ostettiin just uusi kaasugrilli. Grillin mainoskuvassa mies grillaa ja nainen siemailee vieressä samanlaista grillausjuomaa kuin teilläkin. Innostuin, että tuon grillin minä haluan. Mutta huijausta oli se mainoskuva. Naisen (vanhemman sellaisen) hommaa on grillaaminen meillä edelleen, ei kerkiä paljon kuohujuomaa hörppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, ei pidä uskoa mainoksiin! Mutta antoisia grillaushetkiä siitä huolimatta :)

   Poista
 3. Moikka! Minkä ohjeen mukaan teet jauhelihapihvit? Näyttävät napakoilta paistettavaksi grillissä, mutta silti meheviltä :) Voitko laittaa reseptivinkin/linkin. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Äidin ohjeen tietenkin. See kuuluu suunnilleen näin: Unohda korppujauhot. Ei tarvita muuta kuin hyvät mausteet ja kananmunaa, se on siinä.

   Poista
 4. Oi mikä ihana suklaan värinen perro siellä vilahtaa! Vasta löysin kivalta vaikuttavan bloginne, täytyy ehdottomasti jäädä lukemaan. Meillä sisustetaan myös perron kera, joka oli ihan tumman ruskea valkoisilla kohdilla pentuna, mutta nyt 2-vuotiaana on onnistunut vaalenemaan totaalisesti ja sävyttämään itsensä olohuoneen marokkolaisen maton kanssa yhteensopivaksi. Tervetuloa vastavierailulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! Meidänkin Perron äitee on melko vaalea, saa nähdä milloin alkaa väri muuttumaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit