Vaikutuksille altis

Tästä kuvasta se alkoi…

kuva: Alvhem

Tämän lehden kansi sitä pahensi…


Tässä muodossa se saapui tänään kotiin…


Kalpea vihreä livahti sydämeeni salakavalasti. Tänään tämä uusi suosikkisävy saapui kotiin keittiöpyyhkeen muodossa. Iltapäivällä suuntasimme miehen kanssa rautakauppaan, jossa poimin maalipisteeltä vaivihkaa mukaan vihreitä värimalleja. Mies huomasi touhuni ja huomautti, että maalailut ovat talven hommia, nyt keskitytään pihaan. Olen samaa mieltä etenemisjärjestyksestä, mutta saahan sitä ihminen haaveilla ja suunnitella.

Lauantai terveisin, Mervi

Kommentit

 1. Meillä Pirjolaan tuo ihana orkidean juurien sävy löysi tiensä ruokailuhuoneen seiniin. Maalina Contry French "Minttu". Ihana!

  VastaaPoista
 2. Minulla odottaa purkki tuota vihreää maalia, jolla maalaan erään vanhan tuolin aitan alakertaan. Siskon kanssa ihasteltiin noita kuvan värejä tänään Matkuksen H&M Homella, olipa herkullisia stailauksia myymälässä. Espritiltä matkaan lähti kesäkassi jossa on tuota vihreää, tummansinistä ja ruskeita sävyjä.. Olen aina ollut vihreän ja sinisen ystävä, eikä tilannetta helpota tuotteiden lisääntyminen näissä väreissä.

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis tuo kuva - oikea herkku. Mistähän se johtuu, että aina kun itselläni on ollut jossakin vihreää niin kohta maalaan sen päälle ??? - en maalais jos näyttäis tuolta :)

  VastaaPoista
 4. Haaveilen juuri tuollaisesta kalpean vihreästä makkarista ja vanerisista liukuovista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit