Luonto tulee makuuhuoneeseen
Olen tällä hetkellä aivan ihastunut kasviaiheisiin kuoseihin. Viimeisin ihastus on tässä, Ikean Strandkrypa lakanat. Harkitsen vakavasti näiden hankkimista kotiin, koska hintakaan ei ole paha. Lisätietoa lakanoista löydät täältä. Ihanan kesäinen tunnelma muuten tässä kuvan makuuhuoneessa. Toivotaan, että saadaan viikonlopuksi kunnon hellekelit myös Suomeen.

Torstai terkuin, Mervi

Kuvat: Ikea

Kommentit

 1. Juuri eilen kuvasin noita lakanoita ja muita kasvikuoseja meidän mökillä. Teen yleensä lakaninvestoinnit, harkiten. Nämä tuli hommattua kevään Ikean reissulta heräteostoksena..niin ihanan kesäiset ja laatukin vaikuttaa hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Mä olen jo pari vuotta (noh, anakin niin pitkään kun näitä on ollut saatavilla) ihaillut just näitä lakanoita! Vielä en ole saanut aikaiseksi ostaa ja just tänä aamuna mietin, että miten kivoilta nämä näyttäisi aamuauringossa. Just niin kivoilta, kuin ajattelinkin! :) Nyt on kyllä pakko kaivaa familykortti esiin ja lähteä ostamaan nämä myös meidän sänkyyn - alessa näyttivät olevan.

  P.S. ihanan värinen lattia tässä! <3

  VastaaPoista
 3. Kauniit! Tuollainen kukkakuosi iskee ihan täysin:)!

  VastaaPoista
 4. Onpas ne raikkaan kesäiset lakanat, kuvio oikein ilahduttaa :)

  VastaaPoista
 5. Mulle tulee mieleen mummolan ihanat kesäaamut...mummo huutelee aamupuurolle, mutta me serkut vain käänneltiin kylkeä vinttikamarissa :) Samantyylinen kuosi oli lapsuuden pussilakanoissa <3

  VastaaPoista
 6. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit