Pionit ja juliste
Kumpaa lie halunnut vaimo kuvata, huoltoasemalta ostettuja kukkasia vai tuota uutta julistetta, jonka laittoi minut kehystämään vaikka olisi ollut jotain tärkeämpääkin tekemistä, kuten esimerkiksi teknologiauutisten lukeminen. Tuollaisia kuvia nyt sitten tuli kuitenkin. Lisäksi hän nillittää kevyesti koko ajan seinien maalaamisesta, mutta pysyn lujana. En ala sisätöihin ennen syksyä. Jos jotain teen, teen pihalla, siellä kun on ihan oikeasti keskeneräisiä juttuja.

Pihaurakoitsijamme tulee käymään huomenna, katsotaan vielä yhdessä loppukirin marssijärjestys. Tosin työt hän tekee sitten kun suuremmilta työmailtaan ehtii. Sopii hyvin, kunhan tulee tehtyä. Taloprojektin viimeisillä metreillä ei ole enää minkäänlaista kiinnostusta tutustua uusiin tekijöihin, varsinkin kun meillä on ollut urakoitsijoiden suhteen hyvä tuuri.

Saamaton maanantai-ilta jatkuu nyt viikon tärkeimmällä TV-tapahtumalla, eli Game of Thronesin uusimmalla jaksolla.

Kohti tehokkaampaa tiistaita,

Petri

kuvat: Nikon D5300

Kommentit

  1. Just tänään, kun rimpuilin yhden Ikean kehyksen kanssa, päätin seuraavan kerran käyttää Ikean omaa asennuspalvelua. Ihan mahdoton tehtävä saada se tuskin tuorekelmua paksumpi sähköinen pleksi pysymään siellä kehyksen sisällä. Aikani taisteltuani kehyksen kanssa, sain viimein viimeisenkin ruuvin kiinni, ja aloin ihastelemaan kätteni tulosta. Eikö ollut (siinä vaiheessa jo ihan naarmuisen) pleksin välissä ihan hitokseen paljon kaikenlaista köhnää ja hiuksen pätkiä. Nymmää ymmärrän, miksi siellä myydään niin paljon niitä valmiiksi kehystettyjä kuvia ;)

    VastaaPoista
  2. Varmaan kuvauskohde on jollakin tasolla ainakin kohdentunut tuohon upeaan julisteeseen, josta itsekin haaveilen. Voin, että mun miehellä on aivan samanlaisia ajatuksia minun mankumisista, mutta sellaisia me naiset ollaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit