Yucca ja Virpi

Vaikka viikonloppu olikin pääpiirteittäin melko toimeton, saatiin sentään jatkettua vähän istutuspuuhia. Minä askartelin pensasaidan parissa, Rouva asetteli ruukkuun muita hankintojaan. Pepeä ei päästetty liian lähelle houkuttelevia multakasoja, vaan hän joutui seuraamaan puuhia hieman etäämpää.

Pepe

Vaimon puutarhalta löytämä, Teksasin aavikoilla viihtyvä Yucca kotiutui isoon ruukkuun hopeaköynnösten kanssa. Jos mikään muu kasvi ei selviä hengissä, tämän luulisi pärjäävän. Eipä ainakaan kuivuuteen kupsahda ihan helposti. Mutta talvehtimaan pitää päästä sisätiloihin, ei amerikan Yucca kuitenkaan pakkasia kestä.

Yucca rostrata ja hopeaköynnösSyreeni "Miss Kim"


Tonttia rajaavaa pensasaitaa viriteltiin syreeneistä ja idänvirpiangervoista. Toivottavasti virpi viihtyy hyvin meidän kulmilla, yhdessä Yuccan kanssa. Ja toivottavasti ei pahastu Virpi siitä, että Yucca muuttaa talveksi lämpimään.

Idänvirpiangervo

Alkuviikosta ei tarvinnut huolehtia kastelusta, vettä tuli taivaalta ihan tarpeeksi. Toivottavasti loppuviikko on aurinkoisempi!

Mukavaa viikon alkua,

P&M

Kommentit

  1. Itä ja länsi kohtaavat =D Tulee muuten hieno piha! Mutta Pepe on muuten niin suloisen näköinen, että musta ei olis kasvattamaan sitä ollenkaan. Taitaisin antaa ihan kaikessa periksi noiden nappisilmien tähden.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit