Kakutus

Tämäpä oli maistuva ja hyvää pelisilmää edustava yllätys. Alun perin Kainuusta lähtöisin olevan Rönttösrouva -leipomon edustajat tupsahtivat eilen oven taakse puolukkaisen valkosuklaamousse -kakun kanssa. Herkullista, kauteen sopivaa, mutta ei liian makeaa! Ja onneksi perheestä löytyy muitakin kakun ystäviä kuin alemmassa gaalakuvassa pönöttävä pariskunta. Sillä jos pariskunta söisi yksin kaikki herkut, ei enää välttämättä samaan pystykuvaan mahtuisi :) Täydennettäköön vielä sen verran, että aivan Kainuusta asti eivät tulleet kakkua meille toimittamaan, vaan Rönttösrouvan kahvila-konditoria löytyy Helsingistä ja leipomo-puoti Järvenpäästä.

puolukka - valkosuklaamousse kakku
Juhlakampaus oli loihdittu siten, että hiukseni näyttivät lyhyeksi leikatuilta. Aloin juhlan jälkeen miettimään, että josko sitä pitäisi pitkästä aikaa radikaalisti uudistaa hiusmallia puolipitkästä lyhyeen.


Mies koreilee uudessa Turon puvussa, oma asu löytyi ihan oman vaatehuoneen valikoimista. Valinta osui neutraaliin ja yllätyksettömään pikkumustaan ja boleroon. Juhlavaatteisiin ei viitsi kovin paljoa nyt euroja panostaa, kun käyttöä on melko harvakseltaan. 

Kelit viilenivät sen verran, että tänään voisi jo kokeilla kuinka takka lämmittää kesätauon jälkeen. Toivottavasti osaa tehtävänsä, eikä tarjoile savuista yllätystä tiistai iltaan.

Mukavia syysiltoja,

T: Mervi

Kommentit

 1. Nam -kylläpä näyttää herkulliselta.
  Sulle käy kyllä lyhyetkin hiukset tosi hyvin - anna palaa vaan.
  haleja <3

  VastaaPoista
 2. Onnea ensiksi voitosta eli ei mennyt minun ääni hukkaan :) Tyylikäs pari ja ihana asu sulla ja kampaus. Lyhyetki kyllä passaa sulle hyvin, mutta pitkissä on taas se hyvä puoli että saa nopeasti tehtyä erinlaisia kampauksia.

  Olette hienon kakun ansainneet ja näyttää kyllä herkulliselta. Nizzasta eilen tultu ja hemputti, saa alkaa jo talvi vaatteita kohta kaivaan. Täällä aamulla jo pakkasta ja maa ihan huurassa :( Hyvää keskiviikkoa sinne teille ja vielä kerran ONNEA kauheasti voitosta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Kelpaisi minullekin Nizzan reissu tässä vaiheessa vuotta:) Kuvien perusteella teillä oli ihan a-luokan reissu!

   Poista
 3. OnneaOnnea voitosta :))!

  VastaaPoista
 4. Voi että, tää voitto tuli kyllä niin oikeaan osoitteeseen! :) -Heksu

  VastaaPoista
 5. Kiitos viihdyttävästä sisustusblogista minunkin puolesta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit