Takan korvike

Ohessa kuvia lauantai-illalta. Kovin harvoin tulee täällä blogissa jaettua iltakuvia, mutta nyt ehdin napata muutaman ennen pimeän tuloa. Stringin päällä loimuaa Iittalan sisustustakka Kaasa. Saimme Kaasan joululahjaksi muutama vuosi sitten ja se on meillä edelleen aktiivisessa käytössä, vaikka talosta löytyy ihan oikeakin takka. Kaasa toimii etanolilla, sitä on helppo käyttää ja se tuo modernilla tavalla elävän tulen sisälle kotiin. Minusta se on kynttilöiden lisäksi paras tunnelman luoja alkusyksyn iltoina, kun kelit eivät vielä vaadi raskaampaa lämmitystä.

Nyt hyppään aamiaispöytään ja alan suunnitella retkieväitä. Keli on niin kaunis, että ajattelimme nauttia koko perheen voimin syksyisestä luonnosta eväsretken merkeissä.

Aurinkoista sunnuntaita, Mervi

Kommentit

 1. Lisälämpö ei ole koskaan pahitteeksi ja kyseinen sisustustakka on kyl aika kivannäköinen kaikessa yksinkertaisuudessaan. Pitäkäähän kiva retkeilypäivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helinä. Retki oli oikein onnistunut :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Tuo lyhty näyttää kyllä hyvältä ja tuo varmasti juuri sopivaa tunnelmaa syksyisiin iltoihin. Ja, tuo teidän stringi on hieno. Hieman vastaavaa suunnittelen meille. Kunhan nuorin on hiukan kasvanut, ei kiipeile enää tai ymmärtää varoa. Tuosta kun putoaa helposti rappusiin... Mukavaa retkipäivää! Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Stringi toimisi varmasti hyvin myös kiipeilypuuna ;)

   Poista
 3. Tuo olisi niin kiva meidän kerrostalo kotiin -täytyykin kirjoittaa joulupukille :)
  Ihanaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. passaisi kyllä kivasti teidän kauniiseen kotiin <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit