Syysretki

Tuli luvattua lapsille luontoretki, ja oikein mielellään tämän lupaus lunastettiinkin. Sunnuntaina, aamupalan jälkeen pistettiin eväät pakettiin ja suunnattiin Porkkalanniemen suunnalle. Lapset pakkasivat mukaan myös kaikki kalastusvälineet, tietenkin.


Tytär ja Pepe seuraavat tarkkaavaisena, että mitenkäs se isältä onnistuu tulien teko. Tilanteen niin vaatiessa molemmille maistuu kylmäkin makkara, mutta onhan se toki lämpimänä hieman parempaa. Tulet saatiin syttymään, ja ei tietysti puhettakaan että maltettaisiin hiillosta odottaa, vaan makkara pitää työntää välittömästi alkusavuihin.Ja luonnollisesti eräretkellä on jälkkärinä Macarons-leivoksia, suoraan Lidlin pakastimesta.
Kovasta yrityksestä huolimatta kalaa ei tullut, mutta onneksi tosiaan noita eväitä oli riittävästi. Retken jälkeen ulkoilman uuvuttamat vanhemmat sekä Pepe vetäytyivät nokosille, mutta lapsilla riitti virtaa vielä pihaleikkeihin. Käsittämätöntä.
 
Reipasta viikkoa,
 
Petri & Mervi

Kommentit

  1. Oi, teillä onkin ollut mukava retkipäivä. Ja, ilmakin näytti suosivan. Mukavaa viikkoa myös sinne teille! Kaisa

    VastaaPoista
  2. Kiva retki päivä ollut teillä. Tässä puhelinki isännälle, ettei olla käyty pitkään aikaan ns. mettäkämpällä retkellä ja paistamassa makkarat ja keittämässä kunnon nokipannu kahvit...ulkona kaikki maistuu paljon paremmalta. Jos syyslomalla sitten kävis. Neitillä vasta viikolla 44 syysloma. Kivaa alkavaa viikkoa sinne teille!

    VastaaPoista
  3. Syksyiset viikonloppuretket ovat parasta! Me kävimme retkellä samoissa maisemissa viikonloppuna, lauantaina. Nautimme vaikka oli kylmä merituuli ja pilvinen päivä. Lämpöä toi onneksi mukana ollut kuuma mustaherukkamehu. Ehkä ensi kerralla paistamme makkaratkin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit