KHH:n matto

Ilmojen viilentyessä ihminen kaipaa punaviinin, suklaan ja kynttilöiden lisäksi jotain lämpöistä ja pehmeää paljaiden varpaiden alle. 


Meillä mies ja lapset käyvät suihkussa alakerran kylpyhuoneessa, joka löytyy saunan yhteydestä. Tie alakerran suihkutilaan kulkee laatoitetun kodinhoitohuoneen kautta. Tilassa on lattialämmitys, mutta taloudellisista syistä sitä ei viitsi jatkuvasti täysillä hehkuttaa. Kesäisin lattian peittää Pappelinan muovimatto, joka alkoi näin syksyllä tuntua hieman kalsealta vaihtoehdolta.


Ilahdutin pieniä ja hieman suurempiakin varpaita siirtämällä yläkerran villaisen, Saanan ja Ollin suunnitteleman, Koko iäksi -maton kodinhoitotilaan. Yksi asia tässä muutoksessa hieman jännittää. On vain ajan kysymys, koska perheen karvakuono säntää vaalealle matolle metsälenkillä mustuneine tassuineen.

Lämpimin terveisin, Mervi

Kommentit

 1. Pientä jännitystä elämään... Siitähän vois tehdä koko perheen veikkauskisan, koska koira ehtii matolle kuratassuineen. Tai sitten täytyy toivoa kauniiden syyskelien jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuollainen koko perheen veikkauskisa voisi olla hyvä idea :D

   Poista
 2. Kaunis matto ja kivan näköinen on kodinhoitotilakin :)

  VastaaPoista
 3. Emäntä pysyy vähän niin kuin varpaillaan koko ajan :) Onpa teillä muuten kaunis sauna!

  VastaaPoista
 4. Matto on kaunis mutta sauna on upea!

  VastaaPoista
 5. Matto on kaunis ja haaveillut sitä meille makuuhuoneeseen :) Kauniit tilat teillä ja ihana värimaailma.

  VastaaPoista
 6. Miten kaunis khh ja sauna teillä onkaan! Kerrassaan ihanat. Mistä khh kalusteet ovat ja mikähän mahtaa olla laatta seinällä ja lattiassa? Aloittelemme raksaprojektia ja tässä teillä on juuri sitä tyyliä mitä olen meillekin ajatellut. Kiitos vastauksista ja mukavaa viikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, tsemppiä raksailuun! Seinissä ja lattiassa on Laattapisteen laatta: II Micron 36 W, koko 30x60

   Poista
 7. Kodinhoitohuoneesta johonkin ihan toisaalle. Blogissani olisi teille haaste - kertoisitteko tarinan bloginne takana. Erityisesti kiinnostaisi tietää, millä helkutin ilveettä Mervi saat Petrin noin aktiivisesti mukaan sisustushommeleihin :)

  http://tunnetilatblogi.blogspot.fi/2015/10/blogitarina.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit