Lauantaina


Meillä pojilla soi kello 5:30. Pikainen lenkki koiralle ja aamupuuro pojalle, jonka jälkeen kohti Käpylän kuplahallia. Tulimme takaisin varmaan joskus puoli kymmenen maissa, tytär nukkui vielä, vaimo oli sentään juuri herännyt, laittoi meille toisen aamupalan. Puolihuolimaton siivous, jonka lomassa Mervi nappasi nuo pari kuvaa. Alimmaisesta kuvasta näkee, että sohva ei pysy pitkään ryhdikkäänä, koska Pepe parkkeeraa karvaisen ahterinsa heti tuohon tähystyspaikalle kun hieman pelottava imuri on viety pois. Mervin kuvausta säestää aina sama napina, kameran asetukset ovat pielessä tyttären videoprojektien jäljiltä. Siivouksen jälkeen parkkeeraamme sohvalle katsomaan Areenan striimiä Laaxin slopestylen finaalista. Peetu ja Roope eivät tänään mitaleille päässeet, mutta muuten oli viihdyttävä kisa. Poika lähti vielä luistelemaan, itse otin vähän lepiä sohvalla, mutta sain kuitenkin raahauduttua myöhemmin miestilaan TRX-treenille. Loppuillan aion viettää jälleen sohvalla, Tekniikan Maailman ja Making a Murdererin parissa. Huomisen agenda on vielä auki. Olisi hauska lähteä laskemaan, mutta toisaalta toinen lepopäiväkin voisi olla paikallaan. Ruusut vaimo oli ostanut ihan itse Lidlistä, eli kukista ei tullut pisteitä minulle.

Mukavaa viikonloppua,

P

ps. Voit seurata modernia puutaloa Bloglovin`kautta sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentit

 1. Sohvasta puheen ollen, mistä kaunis yksilönne on? Ehkä olettekin sen joskus blogissa kertoneet, mutta itse olen vasta nyt alkanut seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, sohva on Adean Band ja hankittu Vepsäläiseltä. Kiva kun seurailet :)

   Poista
 2. Satuin sivuille sattumalta...Kiva, kun mieskin osallistuu päivityksiin :) Ihanat ruusut! (muuten ruusuilla pitää olla paaaljon vettä, huomioi hortonomi :))

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit